Skutna pita
Danes sem dokončala knjigo Strah pred letenhem 7A, Sebastiana Fitzka. Je pa psihološka srhljivka.
Pravkar barem Sladke drobne laži. Za tiste, ki imate radi vroče, sladko, zabavno in romantično.
Trenutno berem knjigo W. Bruce Cameron: Pasji smisel življenja.
Čudovita knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak, ki ima rad pse. Res jo npriporočam, saj je napisana na zabaven način.
Imela sem malo premora od kriminalk, tako da sem danes prebrala zelo zanimivo in poučno knjigo, katera opisuje trnovo pot hujšanja pisateljice Ines Hrain: Naj debelejša .
Goran Vojnović: FIGA
ne morem odložit!
Prebrala sem Zakopana voda/1.del, sedaj pa berem Privlačna Rain/2.del. Bistro, seksi, napeto.
Priporočam.
Alma Karlin: Sama.
Pretresljiv opis, kakšno je bilo v njenih časih odraščanje otrok, ki jih ni bilo možno vkalupiti v splošno priznan vzorec. Težko je bilo Almi, gotovo pa tudi njeni mami, ker je ni bila sposobna razumeti.
Nadaljevanje serije Strike, J.K. Rowling: Lethal White. Super!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Široki rezanci la collezione na bolonjski način