Kaj beremo?

Scott Smith-Ruševine.....napeta grozljivka,glih za ob 4 zjutraj,ko ne moreš spat:....

lp goga

Pred dnevi prebrala Spomni se me (lušna, malo ljubezni, konji, družina). Sedaj pa berem Otok pod morjem (zgodovinska, odnos bel gospodar - črna sužnja) zaenkrat zanimiva.

buča

Pijevo življenje! Mojstrsko napisano. Pravkar gledala napovednik za film - upam, da bo sledil knjigi.

lp

http://zaspancki.si/

Per Petterson: Konje krast

katja76

Vanja, Pijevo življenje je ena mojih najljubših knjig. Ob priliki jo bom kar kupila, notri je par citatov ki jih je vredno prepisati:"...tie is a noose, and inverted though it is, it will hang a man nonetheless if he's not careful."

tale prevod je še najbolj simpatičen:"...kravata je zanka, ki neprevidnega človeka mimogrede zadavi, čeprav na videz prosto visi."
prevod: Luka Senica

Najbolj v spominu mi je ostalo njegovo razmišljanje o vegetarijanstvu in veri.

Suzi

Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 29. 2012 14:31

Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 29. 2012 14:31

" GORA JE MOJA MUZA " - Mojca Luštrek,  -  čudežno moč imajo: bolj, ko se telo utrudi, bolj duša vriska in, ker nikoli ne bom nadomestila zamujeno.........

babka1951

SuzanaZ jaz sem jo kupila lani in to v velikem formatu+trda vezava pri MK.

http://zaspancki.si/

Tigrov grič - še berem. Če bi imela čas, bi jo prebrala na mah.

Sarin ključ-vsekakor priporočam!

adalbert

KONČNOOOOOOOOOO. Dobil DOBIMO SE V SLAŠČIČARNI! V veselo branje ob spremljavi čaja, deke, domačih keksov ter nežnih tonov jazza!
PERFEKCIJA!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti