Buča, tale Dobra indijska žena je bila tudi meni zelo všeč. Pravkar pa sem prebrala Dar od C.Ahern - to je pa knjiga za dušo, ob njej se kar zamisliš. Pa še eno knjigo moram omeniti, ki mi je segla do srca, čeprav sem jo prebrala že pred časom: A. Kezele, Angel po masko.
neny111
Kaj beremo?
ja, neni, tudi meni je Angel pod masko pustil zelo velik vtis. Še dolgo časa sem razmišljala o tej knjigi.
Ravnokar sem prebrala Belo jadro, pisatelj Bambaren. Njegova novejša knjiga mi je še bolj všeč, le da sem že pozabila naslov :P
Govori o tem, kako je plaval skupaj z lamantini. Kaj je to? Preberite knjigo 
| Sy je napisal/a: |
| ja, neni, tudi meni je Angel pod masko pustil zelo velik vtis. Še dolgo časa sem razmišljala o tej knjigi.
Ravnokar sem prebrala Belo jadro, pisatelj Bambaren. Njegova novejša knjiga mi je še bolj všeč, le da sem že pozabila naslov :P |
Nekaj predlogov knjig, ki so mi bile "dobre" (1. del:)):
Ken Kesey: Let nad kukavičjim gnezdom
John Fowles: Zbiratelj
Jodi Picoult: Rojena iz tvojega življenja
Henry Charriere: Metulj
Philippa Gregory: Druga sestra Boleyn 1, 2
John Boyne: Deček v črtasti pižami
Murat Kurnaz: Pet let mojega življenja
Cameron West: Prva oseba množine
Sidney Sheldon: Zaupaj mi svoje sanje
Kristijana Valčeva: Ohranila sem ponos
Misha Defonseca: Preživela z volkovi
Sandra Gregory: Pozabita na hčer
Tommy Jaud: Popolni idiot
Aksinija Kermauer: Dnevnik Hiacinte Novak 1, 2, 3
Igor Karlovšek: Gimnazijec
Romana Berni: Stava
Zlatko Blažič: Zgodovina moje heroinske odvisnosti
Karl Shaw: Kraljevske norčije
Prijetno branje,
lp,
Jutranja
France Bevk - Črni bratje
Isabelle Miniere - Navaden par
Anthony Capella - Okus po ljubezni
Tale je pa v branju: Johannes Mario Simmel - Pa čeprav ni zmaraj kaviar
Sploh tale zadnja je dobra.
Druga sestra Boleyn in Dediščina Boleynovih je tudi dobra ja.
peterOglas
Risa Green - Zgodbice iz zibelke - smešna, vendar ne za bodoče mamice oz. za ženske, ki se odločajo ali bi imele otroka ali ne
Suzanne Enoch - Skriti junak - romantična, lahkotna, nezahtevna
Sandra Brown - Cena za nebesa
limonca26
Pravkar prebrala Amanda Quick: Alkimist.
Jannaa V branju Sunny Jacobs: Ukradeni čas, avtobiografija nedolžne ženske, obsojene na smrt (električni stol). Zelo zanimivo!
Lp,
Jutranja
Takoj, ko zaključim z izpiti na faksu, začnem z branjem Elizabeth Wurtzel: Prozac Nation, avtobiografijo mlade ženske, ki se bori z depresijo, medtem ko se trudi postati pisateljica in uspešno zaključiti fakulteto (posnet je bil tudi film z istim imenom). Zadnja knjiga, ki sem jo prebrala, pa je bila: Patrick Süskind - Parfum. Odlična zadeva (tudi po tej je bil posnet film).
NaturensGalleri
Prebrala Vsakih sedem valov -Daniel Glattauer.To je nadaljevanje knige Proti severnemu vetru-roman v elektronskih pismih.
Sedaj berem Poljub iz Rusije-Brian Grover&Jim Rickards.
janadam
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.