Kaj beremo?

Grem proti koncu Postelja iz vrtnic od Nore Roberts, lušna, lahkotna, romantična. Čaka pa me še Sanje o beli poroki tudi od Robertsove.

Pred kratkim prebrala tudi Tujka prvi del, drugega še čakam. Tudi zanimiva, čeprav drugačna, zgodovinska.

Še prej pa Noč nad vodo.  To je pripoved o pustolovščini na enem največjih prekooceanskih letal.

buča

Včeraj prebrala Noge gor, pa bo! od Vanesse Bates, danes pa sem že pričela s knjigo od Marine Nemat: Cena življenja.

Jannaa

Miran Juvančič - V sedlu motocikla.

potopis in veliko koristnih napotkov o oprami in za varno potovanje.

Matjaž
Breda M. Glušič: Zmešana petdesetletnica (v stilu Bridget Jones). Lp, Jutranja

Raymond Khoury : Zadnji templar

banana130
Skrinostno življenje čebel. Avtorice trenutno ne vem. Knjiga pa je izjemno čitljiva! LP rolada
Prestopniško in odklonsko vedenje mladih:) JanisJoplin
Thrity Umbrigar - Sladka sedanjost

Njena Razdalja med nama mi je bila sicer bolj všeč, ampak tudi Sladka sedanjost se dobro bere. Priporočam.

Aja

Sporočilo je spremenil(a) Aja dne 10. 2011 14:43

Eva Cassady: Shujšajte z ljubimcem

Jannaa
Mario Puzo: Družina Nepozabni Borgijci Hudo dobra knjiga o papežu Aleksandru VI in njegovih ljubicah in sinovih in hčeri (sin in hči se pravi brat-kardinal in sestra sta imela otroka) in njeovem dvoru, podkupovanju, zastrupljanju... Čist šokirana......

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti