Jude Deveraux: Kraljična
Jannaa
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Jude Deveraux: Kraljična
JannaaAmy Poea ne poznam dobro, ko pa sem brala tvoje navdušenje, sem se spomnila svojega "genija" na področju poezije. Rus MIhail Lermontov
Prvi svoj zadnji dinar sem zapravila za revijo Bravo, ker je bil notri poster od skupine wham. Drugi svoj zadnji dinar, bilo je v srednji šoli, pa sem zapravila ravno zaradi tega Rusa in njegove poezije
Grem poiskat to knjigico, menda se še skriva kje v predalu. ![]()
Edgar Allan Poe
in njegova Annabel Lee, v srbohrvaščini, Angleščini ali slovenščini je ena najlepših ljubezenskih pesmi. Meni je bolj všeč njegova poezija kot pa proza.
"but we loved with a love that was more than love, me and my Annabel Lee." Aaaahhhhh.
Vedno šarmanten Rade jo je posnel takole:
http://www.youtube.com/watch?v=7ZvQcptzgcA
V tej megli se sladkam z meni "večno zeleno" knjigo "Ruska fantastična pripovetka" (ni napaka).
lp ![]()
Na facebooku odkril super aplikacijo, kjer označiš knjige, ki si jih prebral. In na osnovi prebranih ti najde prijatelje, ki berejo podobne knjige

marko b
Jaz pa berem T. Cathcart in D. Klein: Ste že slišali tistega o Platonu.... in se zraven fino ![]()
![]()
, čeprav filozofija ni glih moja močna plat.
lp
cervusIvan Sivec: MOJI EDINI, KI JO LJUBIM
To je ljubezenska zgodba med Karlom Destovnikom Kajuhom in Marijo Medvedovo, prvo Kajuhovo ljubeznijo. Gospa Marija, je pred nekaj leti Ivanu Sivcu, avtorju te literarizirane, a skrbno dokumentirane knjige, izročila več svežnjev Kajuhovih pisem in pesmi. Skoraj 70 let so bili zaprti v rdeči škatli, zaklenjeni s ključkom, obešenim na verižici pri srcu njegove drage.
Ti dokumenti Kajuhovega časa, poguma in ljubezni so zdaj predani v Narodno in univerzitetno knjižnico, vsi pa so tudi objavljeni v tej knjigi.
Aja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Pica zvitki