Pečen riž z zelenjavo
| daga je napisal/a: |
| Annie Hawes: Ekstra deviško |
| neny111 je napisal/a: |
| .................................................................. ............................................................................................ ................................ampak tale Sandova je bila pa res od neny111 |
Kolikor vem je Sandova bila svobodnih nazorov celo za današnji čas. Sexala je ( menda ) s vsakim znanim moškim tistega časa.
Drugač, zelo priporočam knjigo Dominique Loreau: umetnost zmernosti in užitka, založba vale novak ( 20€ ), ne, nima nič opravka s seksom, sam "filozofija " kuhanja, diet, prehrane.............prebral sem je v enem dihu, čeprav je tipična " ženska " knjiga.
ežojVanja, izbira prekrasna, prebrala v slovenščini-se ve, ravnokar pa prebrala Knigarnar iz Kabula. Toplo priporočam!
mejačkaKaj pa Zlobčeva najnovejša izdaja poezije Tiho romanje z kadnji pesmi? Sedaj sem jo dobila iz knjižnice. Piše o umrli hčeri. Zlobec je zakon.
mejačka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Schwarzwald kocke