živjo sotrpinke ali kakorkoli že,
moram se vam mal javt, da sem še živa...... sam pr nas se tolk dogaja, dnevi pa kar grejo,...
kako vam gre kaj s kilogrami tole me zanima, ker vseh strani za nazaj ne bom prebrala,,,,,
moram povedati da je danes moj 46. dan izgubila sem 8 kg, pozna se mi pa tolk, kot bi jih 15, tako na počutju, kot na obleki. In jaz še kar vztrajam, resda sem se mogoče vse skup ene 5x pregrešila bolj po mal ....... ni hudega....... telovadim nič, sem začela, pa me je še čez trebuh cukalo, glih zdej je dobrih 5 mesecev od carskega, čeprav so mi rekli, da lahko že telovadim......
no sicer sem pa v soboto že štihala na vrtu pa ni posledic.... to je tudi telovadba mar ne?
tole me jezi, ko sem v knjigi prebrala, da pospravljanje stanovanja, itd ni telovadba....
ampak če jaz cel dan kot nora pospravljam, perem, likam, obešam cunje,kuham kosilo zase, za ostale člane, pa še za kašice za najmanjšo članico , jo dajem spat, previjam...... ..... zvečer al pa ne vem kdaj naj bi pa še telovadla.... lepo vas prosm, sej padem kot podrt kegelj v postlo in se zbudim tako, kos se uležem.....
no tolk o telovadbi.....
zdej pa grem spat.
lp.
sissyp