Moki čestitke!!!
Super občutek, a ne? Se spomnim trenutkov kako navdušena sem bila, ko sem videla kaj lahko oblečem, čeprav nisem verjela, da mi bodo določene stvari sploh kdaj prav, še takrat ko sem že oblekala ne! Vsekakor sem imela velike probleme, če se še spomnite. "Nisem se znala oblečt!" Opažam, da še zdaj raje oblečem večja oblačila in se tako podzavestno skrivam. Moj dragi kar ni mogel verjet, ko sem si kupila nove kavbojke in sem se pokazala šele na dopustu, ko smo šli ven. Bil je tako navdušen, da mi je venomer ponavljal, da ni nikoli verjel, da bi se jaz tako oblekla in da zgledam hudo dobro. Sama pa sem se počutila zelo smešno, kot da nisem to jaz,.... Zdaj sem že pramagala prve odzive okolice in pridobila na samozavesti,... sprejela tudi sama takšen način oblačenja, kot sprejemljiv, zapeljiv, sexy.... in mi kar godi že sama misel, na vse tiste zavidljive poglede (predvsem ženske).
Dakard tudi sma sem tako razvajena, ker grem pozno spat bi tudi sama jedla pozno in to se najbolj pozna. Včeraj sem dve uri razmišljala samo o kruhu, slamai,...., pač kaj bi lahko pojedla.... šla do hladilnika pojedla nekaj grozdja, kozarec vode,.... in končno odločena, da zdaj pa res nekaj pojem pridem v kuhinjo vidim, da je ure pol noč in se v istem hipu premislim, raje sem šla spat. Bom že spravila v red moj želodček, da bo dalal normalno. Ker se zavedam, da sem se sama razvadila s poznimi večerjami, ki so bile podobne bolj kosilu in še kasnejšimi prigrizki. In ker dobro vem kam to peljein kam se ne želim več vrniti.
Nejas tako se govori!!!!!
Tudi sama vem da so ti dnevi najtežji, ne obupat! Prav si se odločila, kljub grehom je treba naprej.... Kajti zdaj je že toliko za tabo, da se bo pričela topiti ta prava maščoba, zato boš imela tudi občutek da gre počasneje. Bodi vstrajna, pozabi na tehtnico in meter za nekaj časa. Sam se tehtam , merim samo ob ponedeljkih, če se spomnim, tako veliko lažje zdržim, ker ne razmišljam samo o tem koliko je že šlo stran.
Glede malice, pa kot sem že napisala jo jaz prakticiram, ker sem mnenja da mi ne bo toliko škodil kos lubenice ali jaboljo, seveda če sem lačna... Jaz imam tak urnik. Dopoldan sadje, kosilo od14:00-15:00, malica ob 18:00 (pač odvisno od potrebe včasih pojem kakšen sadež včasih tudi ne) in večerja ob 20:00. Potem skušam ne jesti več kaj, če pa že pojem kakšno kumarco, suho marelico, slivo,... Pač nekaj malega, da potešim svoje želje.
Dieto sem pričela septembra 2004 izgubila 11 kg, julija 005 sem zaključila drugi krog diete lažja še za 9 kg, torej vsega skupaj 20kg, ki jih že več kot leto dni vzdržujem. Trenutno pa sem se odločila,da zopet vpeljem takšen način prehranjevanja, ker sem opazila da nimam več pravega reda v prehrani in da se je počasi začelo nabirati, pozna se na cm, zelo, čeprav se na kilogramih bolj malo. vsega skupaj sem od svoje najnižje teže po vodnem dnevu pridobila 3-4kg in te bi rada izgubila. Danes je moj 3 dan.
Zato ti svetujem, da se meriš in vztrajaš ker ni vse v kilogramih. Jaz bi rekla vse je v cm!!!!!
Ko tehtnica ne sodeluje več se začne zares!!! Videla boš da boš občutila, kako si shujšala, videla boš na oblačilih, tehtnica pa bo mogoče pokazala le malo. Samo vstrajaj!!!!
Jaz bom danes testenine z polivko iz zelenjave in solato. Zvečer pa tako veste kaj. :)
LP, Rožica.

Hot dog v listnatem testu