Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Lidija,čestitke!Le tako dalje. Fakin712,seveda ti bo uspelo,o tem sploh ne smeš dvomiti.Saj včasih ne gre tako kot si želimo,ampak malce vtrajnosti in uspeh je tukaj. Jankica,takšnile NLP-ji so pa tudi men poznani.Oj,kako vztarajno krožijo okrog glave,tsako presneto tečni in vsiljivi so,da moraš narediti "HAM" in jih pogoltniti.Ja,potem pa je tukaj obžalovanje pa kakšna kilca preveč. Eh,ja,punce,ne se dat,ampak pojdite po začrtani poti naprej proti cilju! Pomislite na vse zavistne poglede,ko vas bodo videli vse prenovljene!Hu,hu,za to se pa že splača potruditi! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Lidija čestitke tudi z moje strani. Danes sem kar pridna glede hrane. Počasi se bo treba disciplinirati. Hvala za vse spodbudne besede. Se čisto strinjam, da so potem zavistni pogledi in še kakšen žvižg in olala. Trudim se kolikor se da in vem,da mi mora uspeti. Če mi je prvič, mi bo pa v drugo tudi najbrž. Radi se imejte in veliko uspeha tudi drugim sotrpinkam. fakin712
Hojla, Bravo Lidija, le tako naprej. Jankica, tebi se zdi, da nekaj ne "štima". Med letom sem veliko več gibala kot zdaj, pa imam slabo vest. Mogoče tudi zato, ker imam veliko manj mišične mase kot prej pa se mi kar trese kar mi je ostalo. No ja sej bo boljše. Na morju bom malo bolj plavala, zdaj pa upam, da dobivam kaj mišic s pospravljanjem, likanjem, kuhanjem itd. Danes sem si naredila dobro zelenjavno juho (por, zelje, korenje, brokoli in paradižnik) in jo jedla s polnozrnatim toastom za kosilo in za večerjo. Jutri pa bi rada zdržala na vodi. Če mi ne bo uspelo pa vsaj na sadju. Potem pa zaključim počasi z enomesečno dieto, saj mi je danes tehnica pokazala že 60,8 kg. Sem zelo zadovoljna. Lepo se imejte še naprej in navijam za vse vas, ki se pridno trudite s topljenjem maščob in izogibanju dobrot. Bravo, uspelo vam bo, se splača. LANES
Hojla! Ja sam tako dobro raspoložena, ova dijeta radi čuda. Baš sam jutros obukla jedne gačice koje su mi se prije urezale u bokovima. To je izgledalo na hlačamo tako grdo. Sad baš gledam i razmišljam si kak mi dobro stoje i niš me ne žulja. A i današnje kosilo mi paše: mladi fižol sam več skuhala, pa paradajz salata ili pečena paprika i malo kuhane kuruze... Ne znam kako vama, ali meni je škrobni dan najfiniji! Ne volim OH dan. Mučno mi je od njega. LP! Lidija...
Super Lidija, tudi jaz sem bila šokirana nad ućinki te diete. 1. avgusta bo eno leto, ko sem začela 1. krog te diete. Je super. V začetku nisem najbolj verjela, a sem se hitro tudi sam prepričala, da deluje. Bravo tudi tebi uspeva. Ne odnehaj, ko bodo kile v 2 mesec stale, tretji mesec pa spet zginjajo. Le tako naprej. Boš videla, kamlu ne boš imela kaj za oblečt. Jaz sem v teh dnevih, ko delam čistko po omarah, nekaj barvastih oblačil prala na 60 stopinj in jih posušila v sušilcu na 60 stopinji, da se malo skrčijo, ker so mi prevelika. Useplo mi je. Kar nekaj oblačil, na srečo tudi hlač mi je zdaj bolj prav kot prej. Poskusite, nimate kaj izgubit, če vam je škoda oblačil, katera ste si kupile pred dieto pa so vam všeč. Saj nimate kaj izgubit, ker zredile se ne boste več. Tako si je treba tudi zastaviti cilj in vsa prevelika oblačila stran ali pa k šiviljni na ožanje ali pa v sušilc na ožanje. Takole deklice, spet sem si vezela malo več časa za vas. Poskušam ostati na vodi. do zdaj mi je uspelo. Kaj bo pa do večera, pa še ne vem. Na srečo nimam hude potrebe po hrani, čeprav sem pravkar končala s pripravljanjem kosila za sina. Zvečar pa bom pravila še večerjo za vd možeka. Se bom poskušala zadržat. FAkin tudi tebi bo uspelo, saj si na pravi poti. Le zdrži, držim pesti tudi zate in za vse ostale. Se vidi, da je dopust in je na forumu zatišje. Zdaj pa lahko jaz malo večkrat klofam po tipkovnici. no toliko za zdaj. Lepo se imejte še naprej. LANES
Hojla! No,Lanes,držim pesti zate,da ti bo uspelo zdržat na vodi. Punce,tudi mene veseli,da vam takole uspeva in da se ob tem tako dobro počutite.Super ste,res in le tako naprej. Ne se dat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla punce! Vidim, da ste dobro razpoložene. Jaz sem že dva dni pridna. Upam, da je zdaj to tisto. Lidija zate sem zelo vesela, da se tako dobro počutiš in hvala za ZS. Se bom verjetno tudi jaz odločila. Tudi ostalim čestitke in hvala za bodrenje. Vse ste tako super, sicer sem pa to že večkrat napiisala in še večkrat bom. Zelo rada vas berem.Jutri imam OH dan in za razliko od Lidije, se ga zelo veselim. Bom lahko za večerjo jedla sladoled, ki sem ga naredila po vaših receptih. Punce zakon ste, res! Imejte se še naprej lepo in veliko uspeha. fakin712
Ja sam se danas tak fino najela i fižola i kuhane kuruze i pečene paprike na salatu. Sutra me mužić vodi na pizzu i na kolače . A meni to nikako ne paše. Kad bi se barem taj dan nekako mogao preskočiti. Da nije tako vruće, skuhala bih si mlince i prelila nekim sokom od pečenja, pa uz to neku salaticu... Ali to jelo si ostavljam za sljedeći OH dan. LP! Lidija...
Pozdravljene punce! Sem imela kar dolg mrk na forumu, v tem času pa sem dieto tudi prekinila (skoraj tri tedne nazaj). Očitno mi ne bo uspelo enega kroga pripeljati do konca. No, ampak tokrat pa imam zeloooooo dobro opravičilo in me ne boste prav nič "ozmerjale". Sem namreč noseča in marca prihodnje leto bo naša družinica dobila še četrtega člana. Ravno danes sem imela prvi pregled in na to sem tudi čakala, preden vam povem. Jutri pa bova najbrž povedala naši štiriletni pupi, potem bo pa že ona poskrbela da bodo takoj izvedeli tudi vsi domači. Že sedaj skoraj ni dneva, da naju ne bi spraševala kdaj bo dobila bratca ali sestrico (oz. ona bi najraje kar oba hkrati), tako da bo najbrž navdušena. Pred mano so torej meseci ko se za pridobljene kilograme ne bom sekirala (seveda vse v mejah normale), vam pa upam da bodo kar leteli stran. Uspešno hujšanje vsem. tejčica
Dobro jutro, čebelice! Vidim, da vam gre lepo tudi v tej vročini. Lanes, pa ti si super. Cilj dosegla in zdaj si le še cotice "ožaš". Pa kaj bi bilo lepšega? Zraven pa še svoja moška malo popedenaš in piješ samo . Lidija, ti pa imaš probleme z OH dnevi, takih je pa malo. Jaz uživam v raznoraznih testeninah in paradižnikovih polivkah z dodatki (por, gobice, bučke, malancani), pa OH pizza z bučkami in gobicami je tudi zakon. Ali pa bučna ali gobova omleta, pa zeliščna pogača in še veliko idej je za OH dan, ki jih tudi jaz še nisem sprobala. Mmmm, zraven pa skleda zelene solate s paradižnikom. Za kakšen OH dan si lahko privoščiš tudi samo solato (npr. iz stročjega fižola, ali pa paradižnikovo s papriko), zraven pa dva kosa svojega najljubšega kruha. Kaj pa je OH pizza drugega kot kruh z zelenjavo? V teh vročih dneh, ko se nam ne da kuhati je po moje to tudi sprejemljiva rešitev. Ali pa recimo dušene bučke s kruhom, tudi to je hitro pripravljeno! Za večerjo pa sladoled, jaz sem zadnjič pojedla kar 3 lučke, pa ob tem nekaj dag tisti dan celo izgubila. Ha, zdaj pa razumem Bonaco, ki pravi, da vsak dan je sladoled, pa ji teža kar lepo stoji. Sicer pa se strinjam s tabo, da je Š dan najboljši, tudi meni so Š jedi zelo pri srcu in v tem času še posebej razne solate (npr. krompirjeva z dušenimi bučkami ali kumaro, mešana s koruzo, fižolom, grahom in zeleno papriko; obe seveda z mlado čebulo). Ja, Tejčica, čestitke in veselo pričakovanje želim. Pa saj bo veselo, ni dvoma, bo tamala za vse poskrbela, kajne? Pa oglasi se še kaj in povej, kako ti gre. Veš, da nas zanima! Ja, na kg pa vseeno pazi, čeprav je hujšanje zdaj prepovedano, kajne? Mislim, da sem zadnjič prebrala pri Montiju, da je dovolj, če se v celi nosečnosti ženska zredi za 8 kg, razen če je zelo suha, takrat se lahko tudi 15. Kako pa se boš prehranjevala? Mešano, ali boš še kaj ločevala? Poskrbeti moraš, da boš dobila dovolj beljakovin, ki jih je v 3md definitivno premalo za rastoči trebušček... Sadje in zelenjava pa sta še kako pomembna, zato jih ne zanemari, še posebej prve 3 mesece. Ah, pa saj imaš že eno pupiko doma, in to obvladaš iz prakse, kajne? Mimogrede, danes sem na poti v službo v izložbi knjigarne (MK) opazila novo Montignacovo knjigo oz. na novo je prevedena v slovenščino, gre pa za njegove recepte in jedilnike (podnaslov Jem, torej hujšam v praksi). Jaz jo bom vsekakor prelistala, morda pa bo še katero zanimalo, saj nas je kar nekaj že razmišljalo o obogatitvi jedilnika na ta način (vsaj v času vzdrževanja teže), pa smo imele precej težav s sestavljanjem jedilnikov. Lep dan, Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 26. jul 2006 07:24:41

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti