Hej fakin, saj obvladam. Ne gre za to, da diete ne bi razumela, da ne bi znala skombinirat hrane, da mi ne bi bil jasen sistem...... vse to obvladam. Navsezadnje sem začela s tem 11.januarja 2005, izpeljala (uspešno) 3 mesece, pa 3 mesece vzdrževalne diete, pa še naprej se prehranjujem v tem smislu. Zdaj bo torej od začetka tega prehranjevanja že več kot leto in pol in sama sem zadovoljna. Prej sem hujšala s stradanjem, učinki so bili kratkotrajni, hujšanje zaresna muka. To prehranjevanje mi je prvič v življenju omogočilo, da vzdržujem težo brez stradanja. Vendar - prineslo je tudi težavo, bolezen. Meni. Ne vsem, ki jo živijo in uporabljajo. Meni in morda še komu. Glede na to, da pa verjetno nisem svetovna posebnost, obstaja možnost, da jih bo še komu.
To je pa vse, kar sem hotela povedat. Nisem hotela kritizirat diete (sem povedala, da mislim jeseni narediti še en krog), nisem hotela kritizirati nobene na forumu, nisem trdila, da bo še kdo zbolel razen mene - nekatere so se pa odzvale kot bi bila dieta njihov ljubljeni otrok, ki se ga ne sme kritizirat. Prav presenečena sem nad tem. Izvedela sem, da naj krivdo za bolezen iščem pri sebi, da sprememba prehrane pri nekaterih itak sproži psihične težave ker se niso v stanju prilagoditi.
OK, punce, bodite v cvetju (in zdravju)! Vas bom raje spremljala od daleč.
Lisa

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči