Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Naj še jaz malo poklepetam. Marjana nikar ne obupaj nad vodnim dnevom. Če ti bo slabo, še vedno lahko poješ kakšen sadež. Lahko si narediš tudi cedevito, ki ti ne bo škodila. Bolje kot pa da ješ težko hrano. Jaz imam danes škrobni dan in mi gre odlično. Smo imeli bučke s krompirjem. Njaaaammmmiii! Spila pa sem že veliko vode, tako da sploh nisem lačna. Zdaj sem pa verjetno čisto not padla, ker berem kako pridne ste ostale in mi dajete motivacijo. Res ste zelo vredu in ni mi žal, da sem začela pisati na forum tudi jaz. Drugače bi še vedno iskala voljo za hujšanje v drugem krogu. Hvala kulslo, ki me je čisto zasvojila. Lepo se imejte danes na čveku in lep pozdrav vsem skupaj. Se še oglasim. fakin712
Bravo , Encijan!!!!! Ti si pa res od sile, da imaš toliko volje in veselja s to kuho. Pri meni je pa groza. Mož sploh noče jesti teh stvari, ki jih ti delaš in pošiljaš recepte. Meni so pa tako všeč, da bi slikico kar natisnila in če bi bilo mogoče, kar pojedla. Nobelovo nagrado bi zaslužil tisti, ki bi izumil takšno kuharsko knjigo, da bi iz nje trgal liste z recepti in jih skuhal, pa bi bilo vse opravljeno. No malo sem zafantazirala, pa upam, da mi bo oproščeno zaradi vročine, ki pritiska na nas. Za moža moram pa skuhati druge stvari, tako da se včasih meni sploh ne da kuhati za mene. In evo tukaj pa nastanejo prekrški. V začetku meseca , sem tako sigurna vase začela z drugim krogom diete, sedaj pa sem že vse skupaj "pobrkala". Sedaj pa, bom morala počakati na tisti klik v glavi in na voljo, da bom začela znova. Lep pozdrav! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 12. jul 2006 18:04:59
Hojla! Juhuhu,čvek je uspel! Encijan,Lanes,Marina45,Smile28 in moja "malenkost" smo hladile svoje razgrete jezike ob hladni limonadi! Ugotovile smo,da se bomo morale pri hrani pazit do konca življenja,da bo treba več migat,vendar nas tale vročina malce lene dela,zato čakamo na jesen in za rekereacijo bolj primerne temperature. V glavnem punce,hvala za prijetni klepet in zato,da mi sedaj že eno uro in pol nekaj po glavi klika: "Klik,klak,klik,klak,klik,klak punca na ga srat.......... Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Marina,torej AKCIIIIIJAAAAAAAAAAAAAA! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 12. jul 2006 21:48:28
Dobro jutro deklice Danes imam vitaminski dan. Sem pa strašno utrujena ker me daje nespečnost in ne spim že tri noči. Včeraj sem tekla 7 km in sem mislila da bom spala, pa sem se zafrknila, spet nič. Tako da komaj gledam pa še glava me boli. Fakin712, hvala za spodbudne besede, imela sem namen imeti dva vitaminska dneva, ampak bom še razmislila. Če nebi nič jedla potem šport odpade, to mi pa ne diši. Upam da bom nocoj spala, drugače se mi bo utrgalo ali pa bom stoje zaspala. Ja punce takole je, migat je treba vse življenje že zaradi zdravja ne samo zaradi vitke postave. Saj ni treba rinit v ekstreme ali takšne napore da jih komaj preneseš (tako kot nekatere..) najti je treba nekaj kar vas zabava pa še utrudi zraven. Sama si ne predstavljam živeti brez športa. Kašne aerobike in telovadbe ali pa plavanje so primerne za vsakogar samo rit je treba premaknit. Tako da punce gas v naravo in razmigajte kosti. lep dan vsem
Živjo, naj se še jaz malo javim. Včerajšnje srečanje je uspelo, zbralo se nas je 5 pridnih in malo manj pridnih hujšaric. Vsekakor smo si zmenjale izkušnje, delile nasvete, predvsem pa smo se spoznale. Veš Marjetka, tudi jaz sem imela tisti klik klak v glavi - celo danes ga še slišim. Takšna srečanja toplo priporočam vsem in upam, da nam bo čimprej uspelo organizirati še kakšno. Padla je tudi ideja o skupnem izletu - mogoče pohodu na kakšen hrib. Kaj pravite? Seveda bi to prestavile na september, ker je pač sedaj čas dopustov in je suša tudi na našem forumu. Torej lepo se imejte, veliko se smejte in malo jejte, SMILE28
Punce iz Santane - hvala za klik, klak, klik, klak... in idejo o naslednjem srečanju. Ne bi bilo slabo. Moki, TOOOOOO!!! Veselo na kolo! Pa še Neli5 malo porufaj - nič se nam ne javi!!!??? Riba-ribica, tvoje nasvete je pa prav prijetno brati, le tisto o stari babi pa ne gre skupaj s tvojimi dejanji in pisanji. Saj se ne počutiš še staro, kajne? Fakin712, veselim se uspehov s teboj, Marjani pa čestitam za izdatno dozo športa in upam, da se bo v kratkem dobro naspala. Smile28, zdaj bo šlo pa lažje naprej, a ne Lepo se imejte! jankica
Jankica, to so nasveti izkušene kolesarke, če me vidijo peš, me sprašujejo, zakaj sem peš. Med pisanjem sem pomislila na vse nasvete, ki sem jih leta dobivala od starejših, jih bolj ali ne rada poslušala, včasih zgolj iz vljudnosti. Pa saj meni se nič ne more zgoditi! Samo drugim! Stara se počutim samo takrat, ko kakšna mularija pridivja proti meni ali vozi v cik caku, saj se zavedam, da bom prej padla kot mlajši. So pa moje kosti še kar dobro zavarovane z raznimi viški, ki jih še vedno želim stanjšati. Mogoče mi je pa to včasih pomagalo, saj sem še vedno nepolomljena. Pa otročja sem včasih še vedno ali pa že znova? Sin mi je že rekel: koliko pa si stara? Marjana, prav si nam povedala, da je samo rit treba premakniti in ne iskati izgovorov. Glede spanja pa sem pomislila, da si morda preveč utrujena, da bi zaspala, saj je 7 km teka v teh vročih dneh veliko. Vsaj za moje pojme. Kolo še imam pred blokom, grem še na eno vožnjo. Pozdrav! riba-ribica
Vesela sem, da je čvek uspel. Škoda, da nisem mogla priti. Komaj sem si priborila računalnik zase, da se vam malo javim. Marjana, jaz se čisto strinjam z ribo-ribico glede napora. Zdaj, ko je vroče je potrebno še bolj paziti,koliko se naprezati. Ne vem sicer kdaj si tekla, a poizkusi, da se ne boš prepozno zvečer rekreirala.Najmanj tri ure preden greš spat se moraš umiriti. Pa veliko vode piti. Glede izgovorov o rekreaciji, pa se čisto strinjam. Treba se je prisiliti in hop hop hop.... Jaz vozim sobno kolo in to od pol do ene ure dnevno, v nedeljo pa sem si dala prosto, razen, če ne gremo kam na sprehod. Veselo se smejte in radi se imejte. Lep pozdrav in čao! fakin712
ZAPISNIK SREČANJA V SANTANI V SAntani smo se do 18. ure zbrale, in ob hladni limonadi čvekale. Od čveka kar vroče je je bilo, zato na teraso smo šle na vodo. Tem za pogovor nam zmanjkalo ni, saj vsaka povedala je, kaj jo skrbi. V glavnem imele smo se res lepo, in spet nam bo tako, ker smo se dogovorile, da v septembru bomo srečanje ponovile. Zapisnik je končan in na forum bo poslan. Imejte se lepo, da vam luštno bo. LANES
Lanes, nimam pluskota, da bi ti poslala aplavz ali rožice, zato ti takole čestitam za lepo sestavljen zapisnik! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti