Smile28, lahko bi bila s tabo, pa sem zamučkala. Ne vem zakaj, toda v glavi mi je bila ura pet popoldne, tako, da sem se že sladkala s češnjami. Še vedno pa imam možnosti, da izpeljem sadni dan

.
Marjetka cvetka, mene kar malo okregaj, sem ga sračkala s pecivom skoraj vsak dan ta teden. Pa še pečen krompirček je padel poleg mesa včeraj

! Samo enega probam, sem si rekla, potem se pa nisem mogla več ustaviti!!!
Fakin712, tale želja po sladkem mi je pa zelo poznana, vsaj zadnje čase. Toda, ko boš čisto not padla, v tole dieto, te bo tudi to minilo, vsaj mene je in potem me klasična slaščica sploh ni tako mikala, zadovoljna sem bila že s kakšnim jogurtom z otrobi, semeni, rozinami ali z marmelado namazanim polnozrnatim kruhom. Super mi je brusnična marmelada.
Lanes, kaj ti spet načrtno hujšaš? Ali nisi enkrat napisala, da ti teža na vzdrževanju še kar pada in da je zdaj dovolj? Vse najboljše za rojstni dan in naj se ti izpolnijo tudi tiste najbolj skrite želje. Torta je pa pasala, kajne?
Muffin, pozdravljena med nami. Če te bo še kaj zanimalo, kar vprašaj. Želim ti uspešno hujšanje!
Silly_me, kako ti je uspel vodni dan? Si zadovoljna z rezultati?
Encijan, sem počaščena, ker me boš pogrešala na čveku, toda ne morem priti. Želim vam prijetno druženje in malo energije potem izlijte še tule na forum. Heleni pa želim čimprejšnje okrevanje in da bi lahko spet kmalu tekala tam naokoli. Pozdravite DarkoD, gotovo ji ni prijetno brez interneta. Riba-ribica, se strinjam s tabo, naj nas kar oberejo "do kosti" - če bo kaj pomagalao, takole na daljavo.
Lep dan vam želim
jankica