Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jaz sem kar za torek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živio, moram se malo oglasiti, da ne boste mislile, da ne hujšam več. Res pa je, da sem pred dvema dnevoma rekla sama sebi, da ne bom več hujšala, ko bi me sunek vetra skoraj prevrgel, čeprav nisem nikakršna suhica. Vem, da se sliši noro, zgodilo pa se je takole: sem stala s kolesom pri semaforju, takole ležerno, bolj na desni nogi kot levi, obtežitev mislim, saj me razumete. Mimo je pripeljal tovornjak in takrat bi me skoraj prevrglo, z največjo težavo sem se obdržala na nogah, čeprav jim običajno rečem, da so stebri. Večina moje teže je verjetno v njih. Nisem stala tako blizu ceste in tudi tovornjak ni peljal izredno blizu pločnika, tako da ne vem, kakšen je bil razlog za ta "orkan". No, sedaj me je že minila ta nenavadna želja in se že naprej veselo trudim, čeprav se z nekimi rezultati ne morem pohvaliti, 3. krog je bolj tako tako. Kilca dol, dekica gor, ampak se ne predam. V Celju se dobro načvekajte, spijte veliko vode in mislite na manjkajoče hujšarice. Dobro bi bilo, če bi nas obrale "do kosti", še bolj pa, če bi kaj pomagalo. Imejte se lepo in veliko migajte! Lp iz Mb! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 08. jul 2006 19:43:45
Odgovoriti moram encijan in povedat, da sem " punčka". Registrirana sem preko moža, zato tisti možicelj pred avtorjem. ITM pred prvim krogom je bil 40 in tudi volje sem imela več kot zdaj. Danes sem pridna in ga ne biksam. Jutri pa novim zmagam naproti. Se še oglasim. fakin712
Pozdravljene! Mene že dolgo ni bilo na spregled tukaj , zadnje čase mi dnevi grejo tako hitro mimo. Danes pa sem se odločila, da bi bilo res že čas, da se tudi jaz malo oglasim. Vidim, da ste že veliko napisale in sem probala vse vsaj na hitro preleteti. Muffin dobrodošla med nami in vso srečo! Fakin712, saj to so čisto solidni rezultati, kaj solidni super! Tako kot je rekla Encijan, če boš trako nadaljevala, je to lahko 9kg v enem mesecu. Lepo to, da ste se dogovorile za srečanje tiste v Celju in upam, da se boste lepo imele. Kaj to vas je toliko iz Celja, ali pa pridete tudi od drugod? Jaz pa imam jutri 1. vodni dan z enodnevno zamudo, saj sem se pred kakim tednom pregrešila na sadni dan in ga podaljšala za še en sadni dan (tako kot sem enkrat prebrala, da je to naredila Encijan ). Torej jutri bo za mano točno mesec dni, odkar sem na tej dieti. Da se bom zamotila, sem se odločila, da grem nekam kopat. Jutri se bom tudi prvič tehtala in merila, rezultate pa vam bom seveda poročala. Uživajte še naprej in pridne bodite! Papa! silly_me
HOja dekleta, moram se malo spovedat. Danes naj bi imela škrobni dan, pa sem v kitajski restavraciji riž z zelenjavo in z zmešanim jajčkom, čeprav sem si naročila riž z zelenjavo. Nisem težila in sem pačp pojedla, ker so mi prinesli. Zvečer pa sem se zavestno določila za meso in zelenjavo, ker sem danes praznovala rojstni dan in je moj spekel čevapčiče in piščančje zrezke na žaru. To pa še ni vse. Pred parimi minutami sem se nahala sladkat s saldoledom. Toliko sem vam jaz lahko za vzgled... No bom pa jutri bolj pridna, ko imam OH dan, zvečer pa bom končno pšoiskusila tortico, ki mi jo je spekla tašča. Ja Celjanke in vse ostale, ki se zagrevate za čvek v Santani, tudi meni ustreza torek. Kdaj? Ob 16. ali ob 17. uri. Lepo se imejte. Aha, v torek se začne ob 5. 03 polna luna. Verjetno bom takrat kar na vodi. Torej bomo v Santani regale, če se bo še katera nalivala z vodo. No pa lep večer. LANES
Dobro jutro drage moje!!! Po dolgem času se vam javljam, ampak sem zelo žalostna!!! V soboto sem padla in se močno udarila v palec na nogi!! Komaj hodim!! To še ni najhuje, sedaj ne morem teč in sem res žalostna!! Kako bo z srečanjem je še v zraku!!! Močno si želim malo čveka z vami!! Vse je odvisno od mojega palca!! Zato še ne morem nič dokončnega reč!!! Če me ne bo, vam želim prijeten čvek in sprejmite moje opravičilo!! Vse na forumu lepo pozdravljam in želim uspešen deloven teden!!! Pridne bodite pri dieti in malo športa vključite!!! Se resnično splača!!! Jaz še vzdržujem težo, ki sem jo z trudom dosegla!!! Lep pozdrav!! Helena Čaooo!!! helena45
Dobro jutro, Helena želim ti čimprejšnjo ozdravitev, ker vem, da ti tek pomeni življenje. Držim pesti. Drage Celjanke in okoličanke, jaz žal jutri v torek ne morem priti. Nekaj nujnega je priletelo vmes, na kar čakam že pol leta. Če pa se boste dogovorile za sredo - sem zraven. Lanes, saj si ti tudi samo človek, pač ne gre brez napak. Saj si bila vedno zelo pridna, zato se ne sekiraj preveč za en dan greha. Jutri ob 5.03 se začne polna luna, jaz se je držim 100%!!!!!!!!!!!! Danes bom imela pa sadni dan, upam???? Fakin, tvoji rezultati se mi zdijo super, moraš vedeti, da v 2. krogu ne gre več tako hitro dol. Zato moraš pa še toliko bolj vztrajati in biti močna. Vsekakor 2. krog zahteva veliko več volje, zato pa nekateri tega nismo sposobni - jaz na primer. Nikakor ne najdem prave volje za 2. krog. Torej, če se boste jutri srečale vam želim prijeten čvek, če ne pa se v sredo vidimo. Veliko volje vsem, SMILE28
Hvala za čestitke in vzpodbudo. Jo še kako potrebujem. Sploh ni take volje kot bi jo morala imeti. Sem že čisto obupana. Tudi tekočine sem v prvem krogu spila več. Točno vem, da, če veliko piješ tudi lačen nisi. Zdaj pa se bom morala res skulirati in poprijeti s polnim zagonom. Upam, da mi rata. Lep dan vsem skupaj.
Marjetka Cvetka in Lanes, a v SREDO ne moreta ali je TOREK samo vajina izbira? Ker Smile28 v torek ne more, predlagam SREDO. Če vama seveda ustreza. Sporočita! Jaz sem danes precej zasedena z delom, zato ne vem, če se bom lahko še kaj oglasila, pa se prosim dogovorite brez mene, meni ustrezata oba dneva, torek ali sreda, le DarkiD in Marini45 moramo potem še sporočiti, kdaj se dobimo. Aja, pa še ura, jaz pred 17-o skoraj ne morem priti, ampak to ni ovira, lahko se zberete že prej, jaz po vsej verjetnosti uletim med 17-o in 18-o uro, sploh v torek bom še malo bolj pozna. Obljubim pa, da se pred odhodom domov še javim in prečekiram, kako ste se dogovorile. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. jul 2006 09:50:53
Joj punce, ful bi blo fajn, če bi lahko prestavile na sredo. Nujno rabim malo motivacije z vaše strani. Lanes in Marjetka a velja? Vam bom poročala o temeljitem čiščenju telesa danes in jutri. Punce, danes so se začele razprodaje: bomo šle malo na oglede in si kaj privoščile za dobro voljo in motivacijo za naprej. Lep dan vsem, SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti