Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Očitno je čas,da spet postanem mal huda,ne zelo huda!Že vidim,da neumnosti pišete! Najprej pohvala romanid!Le tako naprej! Esis,halllllloooooo,kaj pa je zdaj to!Saj ti pa ja super gre.Je pač tako,da nimamo vsi enako naravnanega metabolizma in nekateri z malo truda hitro izgubijo veliko kilogramov,drugi pa se morajo za čisto malo kil zelo matrat.Ti kar lepo nadaljuj naprej tako kot si do sedaj.pa saj počasi se daleč pride,je pa res,da tako hitreje izgubimo voljo,ker se rezultati ne pokažejo tako hitro.Ampak če se trudiš in trudiš,ni vrag,da ti ne bi enkrat uspelo. Silly-me,hja,tole dieto boš že morala speljati do konca,pa še potem ni nujno,da pride do spremembe metabolizma.Mislim,da se boš,kot velika večina,morala kar vso življenje pazit pri hrani.Pač ne gre,da bi človek shujšal,potem pa se prehranjeval,kot se je prej. Zaradi prejšnjega načina prehranjevanja smo se zredili in če se po končani dieti vrnamo k staremu načinu je menda čisto logično,da se bomo spet zredili. Torej,če se po končani dieti,četudi mogoče končaš prej,preden se izteče devedeset dni,bi se skoraj ne smela zrediti.Ampak mora pa biti človek zelo discipliniran,skoraj bolj kot med samo dieto,kajti kar prehitro si preveč dovoli in potem je katastrofa hitro tu. Tutifruti,ta dieta je res enostavna,predvsem zato,ker odpade štetje kalorij in v bistvu samo ločuješ in za kosilo poješ poln globok krožnik,za večerjo pa pol krožnika in upoštevaš razmak med obroki in to je to. Več o dieti pa na: http://mojplanet.com/dieta/ Pa še čestitke za prenehanje kajenja.Če ti je uspelo to,ti bo uspelo obvladat tudi zdravo prehranjevanje! Punce,mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 20. jun 2006 12:11:25
Ja, vročina naredi svoje, tudi 3md forum je zdesetkala. Jaz sem danes na Š-ju in si bom privoščila hladno krompirjevo solato s kumaro in mlado čebulo. Sem se včeraj spomnila, ko sem iskala ideje na temo Hladne jedi za vroče poletne dni. To sem včasih večkrat pripravila, potem pa sem kar malo pozabila na to vrsto solate. Se že veselim! Za jutri pa bom najbrž spekla nekaj na temo češenj, pa še ne vem, kaj naj, razmišljam o piti ali zavitku, poiskala pa sem še par receptov iz baze, pa bomo videli. Marjetka Cvetka, imaš ti kakšen dober predlog? Encijan
Pozdravljene! Včeraj je bil moj prvi vodni dan v 2. krogu. Speljala sem ga brez težav. V celem mesecu sem shujšala samo dober kilogram. Kljub temu sem izredno zadovoljna. Vse skupaj sem shujšala že 19 kg. Še 1 kg, pa bom spredaj videla 6. Komaj čakam!!! Potem pa še 5 kg in bom dosegla mojo željeno težo. Toliko kot tehtam sedaj, že nisem 26 let, še na poroki sem bila bolj okrogla. Tutifruti, glede sladkarij bi ti povedala, da sem jih tudi jaz naravnost oboževala. Ko si na dieti se jim ne odpoveš. Pripadajo ti vsak četrti dan. Če to ni super!!! In takrat sem si in si še privoščim res kaj dobrega. Brez slabe vesti. Če dobim kakšno sladko stvar prej, pa jo spravim in vem, da jo bom lahko pojedla. Rada bi se pogovorila s teboj. Če boš hodila kaj po Ljubljani, bom rade volje šla s tabo na kavo. Le oglasi se še kaj! Tale forum je zlata vreden! Če ti je težko, malo prebereš, kaj napišeš in takoj je boljše. Sončen pozdravček! moki
Encijan je napisal/a:
Ja, vročina naredi svoje, tudi 3md forum je zdesetkala. Jaz sem danes na Š-ju in si bom privoščila hladno krompirjevo solato s kumaro in mlado čebulo. Sem se včeraj spomnila, ko sem iskala ideje na temo Hladne jedi za vroče poletne dni. To sem včasih večkrat pripravila, potem pa sem kar malo pozabila na to vrsto solate. Se že veselim!
Hey Encijan! jaz imam danes tudi Š - dan. Sem vesela, da sem našla nekoga, ki ima enake dneve kot jaz. danes sem si pripravila riž, potem pa si še narezala svežo zelenjavo in to je bilo moje kosilo. Zadnje čase mi zaradi te vročine ne diši nekaj kuhanega, zato enostavno zelenjavo pojem svežo. No uživajte, jaz pa upam, da bom še naprej tako zdržala. silly_me
oj,no danes sem se vam pridružila tudi jaz.Izgubljene kg iz 1.kroga diete kar uspešno vzdržujem,zdaj pa je čas za ponovno dieto.Sem si za zajtrk privoščila ČEŠNJE,ki jih par dni že kar sanjam,za kosilo sem pojedla hrenovke s polnozrnato štručko in kumaricami.Zvečer pa si bom privoščila melono in lubenico,pa rekreacijo.Aja,pa še mami je začela dieto pred 11 dnevi,za en dan se križava,pa nič zato. luna1
Dobro jutro! Silly_me, me veseli, da sva na istih dnevih, si bova kakšni idejo dali, da bi lažje. Jaz sem včeraj izpeljala moje Š kosilo po planu, če vas zanima, veste, kje je sličica, večerjo pa sem kar izpustila, imela sem sicer namen pojesti pest češenj, pa sploh nisem bila lačna, zato sem raje popila kozarec vode več in si pozno zvečer privoščila še 23 minut telovadbe. Ja, Moki, včeraj zvečer sem se kljub vročini spravila telovadit. Imelo me je, da bi šla teč, pa se mi ni dalo še enkrat ven. Vem sicer, da če bi si obula superge in šla ven, da bi bila nagrajena z enkratnim počutjem, a tudi po običajni telovadbi in tušu je bilo super. Glede na to, da letos še nisem telovadila, sem bila kar presenečena, da sem brez problema zmogla vaje in celo kar dosti ponovitev, npr. 30 počepov, 2x30 trebušnjakov, pa 50 (ženskih) sklec. Še bolj presenečena in srečna sem, da danes ni "muslfibra"... Glede na to, da mi kilce počasi kopnijo, sem ugotovila, da moram še nekaj narediti za oblikovanje postave. So mi pa že prav 3/4 hlače, ki sem si jih kupila po prvem krogu diete pred dvema letoma in jih imam danes oblečene. Do 59 kg mi sicer še manjkajo 3 kilce minusa, ampak počasi se daleč pride. Hecno mi je bilo tudi to, da sem se spomnila pred letom ustaljenega zaporedja vaj, čeprav jih res dolgo že nisem delala. Danes imam torej OH dan, pa glede na vročino mislim, da bom kosilo nadomestila kar z večerjo (češnjev zavitek iz skrinje), zvečer pa spet telovadit ali pa tečt... Čez dan pa veliko . Luna1, dobrodošla spet med nami! Lep dan, Encijan
Esis, no, kako je kaj s teboj? Si se že pomirila? Le kaj ti je bilo, da si se stekla stehtat kar popoldne. Tisti kilogrami sigurno niso bili realni. Stehtaj se zjutraj, po možnosti na B dan (takoj po sadnem dnevu!) in boš verjetno bolj zadovoljna. Sicer pa si v cm že veliko izgubila - približno toliko sem jaz po koncu prvega vodnega dne, potem pa ne več toliko. Poročaj - držim pesti zate in NE OBUPAJ Bravo vsem rekreativkam, začetnicam in nasploh vsem, ki nas druži tale forum. Pa javite se še kaj! jankica
Lep pozdrav suhice :D po zadnjih komentarjih. . vidim da ste pridne.. kar tako naprej.. Evo, jaz se vam po dooolgem času javlam.. :D kako ste? men gre kar lepo .. :D Drugače pa študiram kaj naj jutri jem na HO dan.. prejšnjič sem pico jedla.. tako, da se mi je ne lušta.. testenine.. nevem kakšno omako si naj še nardim..ker sem se preobjedla.. popečene zelenjave.. ima katera kakšen predlog? fajn bi blo..če bi katera zdaj pisala.. da vem za jutri.. pa držte pesti.. jutri mam zagovor projektnega dela.. (no tako pišem..kot da se me še kira spovne..(po tihem upam)) Pridne bodite.. papa tigrolina po domače tigrič :D
No, tudi jaz se zopet oglašam. Vidim, da ste pridne, jaz pa nisem tako zelo. V zadnjem tednu sem bila na štriih piknikih, tako da držim prilagojeno 3md. V nedeljo še en piknik in do ponedeljka spet ustaljen ritem. Sem pa imela dan po dveh piknikih vodni dan, saj sem se hotela spucati. Kakorkoli, shujšala sem še pol kilograma, tako da je šlo dol 6,5 kg. Kje je še tistih 14 kg?????!!!!!!!!!!! Lepe sončne dneve vsem. tana2
Pozdravljene! Jaz sem danes imela OH dan (ki sem ga tako težko pričakovala :D). Za kosilo sem poejdla makarončke z omako z zelenjavno omako, vendar v zelo malih količinah, saj mi niti ni pasalo neko obilno kosilo. Za večerjo pa sem si privoščila tortico. Mislim, da je to edini dan, pri katerem me niti malo ne zamika da bi se pregrešila (sploh ne pomislim na to). Verjetno zato ker tako ali tako vem, da si lahko zvečer privoščim nekaj sladkega. Zvečer sem še kakšno uro potelovadila, zadj sem pa prišla pogledat kako se kaj držite. :) Jutri imam sadni dan in mogoče mi lahko katera kaj predlaga, ker še nimam nič v načrtu. Predvsem Encijan, mogoče že veš kaj boš jutri? :) Aja pa še nekaj. Danes sem si probala neke hlače, ki so me še pred nekaj tedni fajn stiskale, zdaj so pa prav lepo popustile :D Ampak bo še treba kaj dol spravit, da mi bojo še lepše pasale. ;) Lepo se imejte! :) papa! silly_me

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti