Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce, za par dni grem v toplejše kraje, kjer bom morala preživeti brez vas, ampak vas nesem s seboj, saj veste kje... Imejte se kar se da lepo, pa ne ga srat... Bi rekla, ktera že, Tuna? Rožica, upam, da bo s tabo kmalu boljše. Encijan
Hvala Encijan. Si me pa tako pohvalila, da moram že zaradi tega paziti na ugled (oz. na težo). Čao! bonaca
Ha, ha, Jankica. Kar nekaj lisičk nas je tukaj. Mislim da se oglaša na druge forume tudi še ena druga lisička. Zdaj boš vedela za razliko. Enkrat smo se v klepetalnici našle 3. To je bil hec, predno so in smo poštudirali, da nas je več. Gobica
še nekej me zanima....riževi kruhki, oblati.....piše da je to 100 riž, ali jih jemo lahko na škrobni dan? namreč če pogledaš sestavine je čez 70% oglikovih hidratov. Malo sem zmedena....pomagajte. Drugač e pa sem jih danes že jedla tako da upam da paše pod škrob. extra
pa ajdove žgance na oh..... tud ne gre ker so ponavadi oz. najbolši s krompirjem.....no zdej se pa pejt...haha extra
Hojla! Sam na brzino vas pozdravim! Mejte se lepo in ne ga srat! Extra,ti samo upoštevaj navodila,čeprav so včasih mal čudno slišijo,ampak stvar deluje in to je tisto glavno. Poglej recimo,koruza se je na škrobni dan,polenta pa na oh dan.no,pa kaj pol,važno je da grejo kilce dol,kajne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ok hvala ne bom več komplicirala. Dons mam že 12 dan...vav...počutje je ful dobro....ko sem v službi je lažje, če sem pa frej pa kr nekej iščem kaj bi pojedla...se slišmo...beremo extra
Imam OH dan - moj 15.dan diete. Vauuuuu dans pa tortica! Komaj čakam. Lepga sončka vsem! Esis Sporočilo je spremenil(a) Esis dne 15. jun 2006 07:34:25
No, končno mi uspelo prilepiti tole čudežno ogledalo. Če katera ve, kje se ga da kupiti, naj pove! jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 15. jun 2006 09:38:36
Uauuu, Jankica, ful dobra slikca - tole je pa res čudežno ogledalo. Takšne bi moral imeti v trgovinah v kabinah, ko gremo pomerjat obleke. Tam me vedno zvije, ker tam izgledam grozno - tista halogenska svetloba, mali prostor... Če bi imeli takšna ogledala, bi sigurno več oblek prodali, kajne? Vsem skupaj lep, sončni pozdrav, SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti