Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla, Marjetka Cvetka! Žal mi je za tvoj prehlad. Upam pa, da nisi procesa čiščenja organizma zaradi ponovne vpeljave reda v prehrano zamenjala za prehlad, kar ponavadi prehlad, sploh če ga spremlja izločanje sluzi skozi nos, tudi je. Meni še danes malo curlja iz nosu, gnoj pa teče iz mene skoraj že od začetka junija, no zdaj na morju se mi je zadeva ustavila, hkrati pa se mi je zgodilo še nekaj. Nič več nisem lačna med obroki, kar sem doslej bila in zato ponavadi po 10-ih dneh vrgla puško v koruzo. Saj ne vem, če lahko to posplošujem ali kakorkoli medsebojno povezujem, ampak znalo bi biti nekaj na tem. Sicer pa berem, da ti ni pasalo jesti, upam, da si se tudi ločevanja čim bolj držala. Marjetka Cvetka, daj spomni me, katere dušice so še začele 3md s teboj, vas je bilo kar nekaj, a ne? Čao, Encijan
Encijan, pa ti si pa res najbolj pridna s fotografiranjem. Danes si prispevala eno lepo kombinirano slikco - daj napiši, s katerim programom to narediš, da zadolžim hčerko za take stvari, saj veš, mladi to hitreje obvladajo. Ob tvoji mešani škrobni solati http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548784/?ob=3 pa tudi jaz predlagam eno hitro varianto za Š dan, primerno tudi za na pot ali v službo: konzerva meditaranske solate, kuhane na sopari (Valfruta), zraven pa zelena solata, lahko tudi s kuhanim fižolom. Obrok je prav lepo pisan, kar pa tudi nekaj šteje. Saj veste, vsaka barva nekaj pomeni, zoper spomladansko utrujenost sem si pa tudi prepisala en recept: Če ob prehodu pomladi v poletje pri sebi ne opazite nobene prijetne, poživljajoče spremembe, vas je morda ujela spomladanska utrujenost. Naužijte se svežega zraka, poskrbite za zdravo prehrano, tudi smeh je pomemben dejavnik za sprostitev. Več svežine boste v življenje vnesli tudi z barvami: - rumena daje optimizem, zaupanje in energijo, - rdeča prebuja čustva in krepi voljo, - oranžna pospešuje ustvarjalnost in veselje do novih stikov, - zelena pa simbolizira življenje in omogoča harmonijo, ki vam bo dala več notranje moči. jankica
Punce, če poleg tega foruma pregledujete še nove recepte, ste verjetno zasledile enega pridnega člana, ki tudi hujša po 90-dnevni dieti in je prispeval že kar nekaj receptov s slikcami. Danes ima objavljene 3! BogoT, hvala ti! http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6779 jankica
Jankica, Bogotove recepte sem tudi jaz opazila, na forumu pa se še ni oglasil. Morda nas je spregledal (kar sicer težko verjamem), ali pa preveč čenčimo, ko smo v glavnem same ženščine. Jankica, tisto lepljenje je bolj po kmečko, sem ti napisala na ZS. Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 19. jun 2006 13:09:58
Hojla! Jankica,bil je prehlad,brez skrbi,ker sem se rešnično slabo počutila,bolelo me je grlo,kašljala sem,smrkam pa še sedaj. Barve,ki si jih pa opisala pa zelo rada kombiniram v kakšni pisani solati. Mejte se lepo,jaz grem v službo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene! Rada bi se pohvalila ,kajti danes zjutraj sem ugotovila, da sem v 14 dneh izgubila 5 kg. Zelo sem vesela in polna načrtov za naprej. Res je neverjetno kako dobiš voljo, ko začnejo kile kopneti. Suuuuuuper je. Danes imam Š dan. Lepo se imejte in ne obupajte saj gre. Romanad
Hey! Jaz sem tukaj bolj nova, vidim pa da ste ve že vse izkušene, zato me nekaj zanima in upam, da mi boste lahko pomagale. Jaz sem s to dieto začela pred tednom in pol, vendar sem zasledila, da če odnehaš prej kot v treh mesecih ne pride do spremembe metabolizma. Piše pa tudi, da če želiš zgubiti manj kilogramov lahko odnehaš prej. Zdaj pa me zanima ali to pomeni, da se tvoj metabolizem ne spremeni, če odnehaš in se prehranjuješ normalno naprej (ne ločuješ, ješ tudi kaj redilnega), če pa še vedno nadaljuješ (kot tistih nadaljnjih 90 dni) z ločevanjem živil in s sadjem za zajtrk... pa se metabolizem lahko spremeni? Ali se v nobenem primeru ne spremeni in moraš enostavno vztrajati vseh 90 dni in potem še tistih nadaljnjih 90 dni. In tudi če se ne spremeni metabolizem, me zanima, če odnehaš prej in se prehranjuješ dokaj zdravo, ali potem nastopi tisti jo-jo učinek? No, upam, da vam nisem preveč zagnjavila, ampak me to res zanima in nisem vedela koga bi vprašala. Saj želim zgubiti samo kakšnih 6, 7 kg in ne 18. :) Vesela bom vsakega odgovora. Uživajte!
Jaz pa sem se ravnokar tehtala.... Pa Tehtnica je pokazala manj le 2 kg! Ko sem se pa merila pa je bilo v pasu manj 7.5cm, nadlaht 1.0, stegna 1.5, v bokih 4.5 manj. Kaj je zdaj to??? Tolk sem razočarana! Sem si rekla, da se prej sploh ne bom tehtala, preden ne bo okoli 1 mesec - da ne bi izubila volje.... Ker pa je Romanad rekla, da je tolk shujšala in tudi men se je zdelo, da malo vendarle sem - po oblekah - sem kar stekla do tehtnice.... Pa sem tolk žalooooostnaaaaaaaa!!!!! Sem res izgubila voljo. Pa res skoraj nič ne grešim... Zdaj že razmišljam, če sem se morda zmotila, ko sem se prvč merila. Kaj naj??? Esis Sporočilo je spremenil(a) Esis dne 19. jun 2006 19:05:15
Hey! Zakaj si pa tako razočarana, če pa si vseeno zgubila v stegnih, pasu in nadlahti. Bodi raje ponosna na sebe, saj kilogrami nič ne povedo. Pomembno je to kaj ti vidiš in če praviš, da se ti pozna že po oblačilih je to super. Torej se neke spremembe vseeno dogajajo. Čestitam! Upam, da bom tudi jaz kmalu tam. Za to kar pa pokaže tehtnica, pa se res ni vredno sekirat. Papa! silly_me
Moki, jaz sem čisto nova na tem področju in z preveč kilogrami. Ker se najverjetneje ne bova srečali, se sama javljam, da mi poveš, kako enostavno je to hujšanje. S to dieto nisem še hujšala in se prav nič ne razumem nanjo. Lani sem sicer shujšala 15 kg - počutila sem se super. Čez zimo je šlo pa spet gor pa še kadit sem nehala in imam zopet 7 kg več. Vsak dan, ko se pregrešim s sladkarijami si obljubim, da jutri ne bom več - pa me zopet premami. Čisto sem že obupala in imam pomisleke, da bom ponovno začela kadit. Ampak kadilskega obdobja je bilo pa tudi dovolj (33 let). Kaj naj storim? Prosim pomagajte mi skakšnim nasvetom - hvaležna vam bom. tutifruti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti