Zdravo!
Tudi jaz ne morem mimo tega kar je povedala Katti.

Lahko pa govorim samo to kar čutim jaz, oziroma kako jaz dojemem svoje kilograme.
Ko sem jih imela 110 sem bila najbolj nesrečno bitje. In mi je bilo čistovseeno če so mi vsi govorili da se mi ne pozna toliko ker sem pač velika (182cm).Predstavljajte si kaj mi je naredil pletnar na Bledu na moji poroki, ko nas je pripeljal na otok in je, oprostite izjavi, bebec stari, kar zahteval da me mora mož(87kg) nesti iz tistega njegovega čolna po stopnicah, bila sem tako jezna, ponižana in užaljena ijn se sploh ne maram spominjati tistega bedastega otoka.
To je samo ena izmed mnogih zgodb, ki jih imamo vse dovolj in če takšne stvari ne uničujejo zdravja.
In potem ko z vsako izgubljeno kilo postajam bolj samozavestna, pa ko sem si prvič kupila kavbojke, ki so bile ŽENSKI model in ne moški, pa ko sem prvič si upala obleči oprijeto majico in sta mi dva pred trgovino zažvižgala ko sem nesla tri vreče pa še košaro in sta mi hotela pomagat.
Poglej to so malenkosti ki jih nekatere imajo celo življenje nekatere pa nikoli,in takšne stvari so meni bojl pomembne, pa ne mislim tistih šlevastih dedcev pred trgovino, in zaradi takih stvari sem boljše volje, no veliiiiiko boljše volje in tudi se boljepočutim, mislim reči, imam več elana, volje do življenja,
kar je pa zame ključ do telesnega zdravja.
Pa sem povedala. Če me katera razume kaj sem hotela s tem, mislim da veste.
Any, pa saj ti si pa že dala kar nekaj kg dol,BRAVO!!!!
Koliko si pa velika? In koliko bi še rada izgubila? Sem firbčna? Upam da ne preveč.
Veš glede tehtnice sem pa tudi jaz že mislila da se mi je pokvarila. Tudi jaz sem že v trtjem krogu pa ne gre nikamor, pa itak pravijo da v tretje ne gre več tako rado dol, ker so ostali samo še tisti tanajbolj trdovratni špehi. Kar se pa tiče odvečne kože pa moram reči, da imam srečo ker je ni nikjer prav v zobilju. Se pa zelo veliko športam(gorsko kolesarjenje, pohodništvo) mogoče tudi to kaj pomaga ali imam pa samo srečo.Ti kar vztrajaj, pa če tudi gre bolj počasi. Veliko uspeha.
Vsem skupaj lep pozdrav!
hema