Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Uf, Encijan, imaš pa res pestro zgodovino... jankica
Encijan, hvala, vsaka taka zgodba je poučna. Spijte danes veliko čaja brez sladkorja, predvidevam, da vam voda ne bo teknila. riba-ribica
Jeeeeeeeeee, še ena rožica se je oglasila. Pozdravljena Encijan! Sem si kar mislila, da ga malo "biksaš", ker se nisi nič javila. Navadno takrat kar malo potihnemo,..., brez zamir govorim iz svojih izkušenj. Glede tega da boš spet naša, oziroma da si skoz naša pa sploh ne dvomim. Ja Jankica, pestro in USPEŠNO!!!!! Jaz sem se upogumila in pomerila kopalke. Začuda mi niti niso tako premajhne, le košarice so malo bolj polne kot lansko poletje. To pomirjanje me je spodbudilo, da sem pomirila tudi ostala oblačila, katerih pomirajnje pa me ni tako razveselilo. Že res, da sem hlače spravila na ta zadnjo in jih tudi zapela, pa so vseeno bile tako polne, da sem lahko le mirno stala, da ne poči kakšen šiv. he, heee,heeeeeeeee................ Sem se pa odločila da bom od zdaj naprej vzela za mero te poletne hlače in ne več kopalk. LP.
Ja, in lažje se je učiti iz napak drugih kot iz svojih lastnih. Manj boli, ampak res je, da se iz lastnih napak pa največ naučimo... Sem bila pač "debeluška" že od malega, zato moram vložiti v ta cilj kar veliko truda. Še zdaleč nisem napisala cele zgodovine, da ne bi mislile..., zelo dolgo se tako nisem hotela vagati. Vem pa, da imam sedaj, pri svojih 36 letih srednješolske kg in dobrih 20 kg manj od svojega maksimuma, kar pa tudi ni za odmet. Ampak to zame pač ni več dovolj, zato pa sem spet tu. Učimo se vse življenje, druge poti pač ni, velja za vsa področja... Encijan
Dober dan! Kot vidim, vas je veliko zopet na dieti, nekatere pa še zbirate pogum. Kar pogumno! Jaz se po izgubljenih 5 kg v prvem mesecu počutim kot prerojena. Hlače mi že kar malo opletajo. Moj cilj je seveda izgubiti vsaj še 5 kg in priti na težo 66 kg pri višini 170 cm. Čeprav sem si dieto malo prikrojila, se kile nižajo. Zjutraj pojem sadje, nato za kosilo ločujem, samo ne vedno po dnevnem redu, za večerjo pa večinoma pojem le kakšen sadež (le včasih kaj drugega, če ostane od kosila). Kruh sem popolnoma črtala z jedilnika, od sladkega pa pojem včasih sladoled. Za enkrat deluje in sem zadovoljna, le vreme mi malo nagaja in ne morem vsak dan na kolo. Ga že kar malo pogrešam. Lep vikend vam želim in veliko uspeha v boju proti kg! naja1
Ja, Rožica, imaš prav, USPEŠNO! Saj si je sploh ne predstavljam s 56 kg . Je morala biti hudičevo dobra bejba . Saj si HUDO DOBRA tudi ti, Rožica, ko pa ti bodo poletne hlače prav, boš pa še boljša . Bojim se, da ti bodo v kopalkah preveč rebra ven štrlela, ha, ha. Pa ne mi zamerit, danes mi gre bolj na otročje. Noro sem uživala ob ogromnih jagodah (iz Prekmurja) in sanjala, kako krasne in dobre bi bile oblite s temno in belo čokolado. Mogoče jih bom pa kmalu pripravila hčerki za rojstni dan - upam, da bom tudi takrat dobila tako lepe. Pa češenj se že veselim, bi prišla kar k Tejčici, naše bodo zrele šele čez tri tedne. jankica
Hvala! Jankica ni kaj za bati! O rebrih še ni sledu, so lepo obložene in se je treba kar dobro potrudit, če bi jih hotel prešteti.
Ojla, Rožica, sva hkrati pisali. Hvala za pozdravčke... Ja, ja, USPEŠNO zgodoivino.. Samo kaj, ko sem pa kot šolski primer tega, da je vzdrževanje težje kot pa hujšanje. Pri 56-ih sem se pa res enkratno počutila. Kupila sem si celo eno miniko in seksi majčko, ki ju nikoli nisem oblekla za v javnost, le pred ogledalo sem se občasno postavila in se čudila. "Ali sem to res jaz?" Še moj me ni videl! Pa kakšen užitek je pomerjati hlače in ugotoviti, da je št. 38 prevelika (sem pač mala, zato manjše številke) in da je 36 kot ulita. Samo da ne bi mislile, tudi pri 56 sem imela še vedno "fuzbalerska" meča, tam pa mi gredo cm res najpočasneje dol... Ah, dobro, da sem se malo razpričala, kar voljo dobivam... Jankica, tudi meni gre danes nekaj na otročje
Šolski ali ne šolski primer! Potrudile se bova, da NE bova tipični šolski primer. Mislim,da nama vsaj to uspeva, da ne pridobiva vseh kilogramov nazaj ali mogoče še katerega več. Je pa res super občutek, ko veš da ti je prav tista manjša številka. Čeprav jaz še vedno dvomim in za vsak slučaj vzamem v garderobo še tisto večjo, še vedno napačno ocenem velikost ki mi bo prav. Res je zanimivo to, kar sva debetirale z Jankico, kako sam sebe ne dojemaš tako, kot te vidi okolica. Zato sem omenila, oziroma venomer ponavljam kako pomembna je tudi psihološka plat, da delamo tudi na tem, da notranje rasemo. Mislim, da me vse razumete, ... Saj se še vse verjetno spomnite, kakšne probleme sem imela jaz, ko imaš še vedno tisti občutek, da ti tega ne moreš obleči in da bi mogoče moralo biti bolj ohlapno....Zato punce poskrbite, da se ne boste skrivale. Kar postavite se pred ogledala in ne sprašujte se če je sem to jaz, preprosto si povejte da odlično izgledate. Le če boste tudi same to verjele boste to notranjo lepoto tudi izžarevale. Nič ne pomaga, če imaš lepo telo, če ga ne znaš nosit in postavit v najlepšo luč. Kako kaj sadni dan? Ga bomo izpeljale? SEVEDA!!! V to ne dvomim. A ja še to, Encijan moji izvidi so bili Ok. Le malo premalo železa,... Drugače pa je bilo vse ok. LP.
No vidiš Encijan, zato pravim da nisva tipični primer, ker sva v teh letih, veliko spremenili, predvsem pa sva prišli že do spoznanja , da je to sprememba prehrane in ne dieta, ali dieta za življenje, kot piše v spodnjem članku. Nekako sem nas kar veliko prepoznala v njem, čeprav so ene malo bolj pridne, druge pa tu in tam pojemo tudi kakšen kos belega kruha in belih testenin in riža.... Preberite si mislim, da bo vsaka našla kaj zase, predvsem pa tiste novinke, ki sprašujejo, glede večerij,.... http://www.viva.si/clanek.asp?ID=2610 Jaz sem še malo brskala in za vse ki nimate toliko časa in ki ne berete redno revije VIVA bom pripela še nakej koristnih linkov: http://www.viva.si/clanek.asp?id=2652 http://www.viva.si/clanek.asp?id=2960 http://www.viva.si/clanek.asp?id=3006 LP. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 02. jun 2006 14:49:09

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti