Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dan! Varja midve se še ne poznava!!Daj mal statistiko!!Da se te mal predstavljam!! Al ni fino, ko ti pride rekreacija v kri, si čist zasvojen.Sploh ne pomislim na strah, kaj se lahko zgodi!!Le tako naprej Varja.Razultatise pokažejo, ne takoj, čes čas se pa. Samo trmast moraš biti!!. Če gdaj grešim in če tečem, se mi ne pozna na kg-mih takoj.Ne bom več govorila, ker se lahko poslapšam!!T o pa ne bi bilo dobro!! Lanes, hvala za skrb in za slike, ki si jih dala album!! Lepo se imejte in uživajte!! by,by helena45
Zdravo Veronika!! Mi ne poznamo besede MOGOČE, ker bi nam tut šla volja in motivacija MOGOČE po vodi!! Saj nasmejal se bomo, PRIDI!!Boš spoznala, kako so super dekleta za družbo!! Če rabiš kaj razvedrila, ga boš tle našla, v tej družbi! Dobro premisli!! Čao,čao! helena45
Samo nekaj me zanima. Ali je poleg tiste kitajske restavracije, o kateri govorite, v bližini krožišča? Če je, vem katera, ker se tam mimo peljem vsaj 3 krat na leto v Šmarje pri Jelšah in to po tisti cesti, da se v celoti izogneš vožnje po Celju. Ali imam prav? VERONIKA
Zdravo!! Veronika imaš prav, če prihajaš iz Laškega.Če mislim prav!! helena45
Hojla! Kaj smo svetovne! Punce,ne se bat,pridite v Celje.To bo fešta! Super je bilo včeraj,sam ta presneta ura je šla tako hitro naprej! Helena,ej,ti si pa od sile.Mal adrenalinskega šoka ti pa tud ne bo škodovalo,kaj vse nekateri počnejo zato,da se jim dvigne(adrenalin mislim,da ne bo pomote)! Mejte se lepo! Lanes,jaz tud pospravljam! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
HEMA je napisal/a:
Marjetka cvetka in Marjanca45!!!!!!! Prosim oprostita ker sem vaju zamešala, ne vem kaj mi je, res mi je žal!!! Moram ne preveč veselo na delo. hema
Ha,ha hema,najprej sem mal debelo pogledala,pol mi je pa že kanalo,da si nekaj zameštrala. Marjanca je tista,ki ima preveč lukenj,na srečo ne v glavi,tisti dve bosta pa menda tudi hitro zacelili. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Dober večer pikice in pikec! Danes se oglašam malo pozno, a bolje pozno kot nikoli. Sem šele pred pol ure prišla domov, tako da bom bolj kratka. Tudi jutri ne vem kako bo s časom, a se bom že nekako oddolžila pa bom drugič napisala kaj več. Tuna super si pripravila priponke, vsaka ti čast. Lanes, hvala ti, da si poskrbela za slikico in jo pripela k ostalim. Helena, jaz ne bi nikoli več pomislila na to, da bi tekla sredi noči. Sicer ne bi tekla četudi se nič ne bi drlo po gozdu, kaj šele, ko se je zdaj začelo še dreti po gozdu. Ni govora! Odpade! Res si genijalna, da vztrajaš in če ti paše, delaj to še naprej. Marjetka Cvetka, sem vedela, da bo padla kakšna rima po našem srečanju. Super! Marjanca, danes si imela gužvo v službi in ker za vsakim dežjem posije sonce, bo tudi tebi. Želim ti prijeten vikend. Veronika, destinacijo že poznaš, avto pa tudi sam vozi - ha, ha. Le pridi, ne bo ti žal! Pa veš koliko kalorij bomo pokurile s smehom. Pa trebušne delajo, ne bo treba zvečer telovaditi. No kakšna je odločitev? Sicer pa včeraj, ko smo bile pri najboljšemu sosedu, me je videla sodelavka in ko sem ji razložila, kdo smo punce, ki smo se dobile, kako smo se spoznale, je bila takooooo začudena. In ji je bilo zelo všeč, da si takole organiziramo kafetarski popoldan. Tako, da imam na tehtnici v službi zdaj tri za in eno proti. Ko pa sem ji razložila, da nismo vse iz Celja, da pridete tudi od daleč in še bolj od daleč je rekla, vsaka vam in nam je čast. Jaz sem ponosna in srečna in vesela, ko se dobimo in se nam skoraj užge od klepetanja. Pa trebuščki bolijo, pa v glavah se vrti. Meni se tudi zdajle vrti v glavi - od utrujenosti. Lahko noč! Grem v mižale. bonaca
Dobro jutro vsem !! Zopet je nov dan in gremo novim doživetjim naproti!!Danes sem sadna in mislim, da ne bo problemov,ker sem polna energije.Za to krivim moj tek, ki je bil danes brez problemov, razen enega ubogega pijančka, ki je bruhal za grabnom,da imam še zdaj mal razdražen želodec in poln slin. Hvala Bonaca tebi za dobre misli in spodbude!!! Držite pesti za danes, jaz bom pa za vas!! Lepo preživite dan!! Čao,čao!! helena45
Jutro! No, Helena je že naredila danes nekaj za boljše počutje - je pa res ta glavna. Jaz si še na cesto ne bi upala v nočnih urah, ta pa kar teče po naravi - dobra je, ni kaj! Zato pa tudi uspeva v zmanjševanju kg. Bravo Helena. Danes sva obe sadni in še nekaj jih je z nama. Sestra mi je prinesla cel plato kakija in se ga prav veselim, vmes še kaka mandarina in kak grozd, pa bo dan pri kraju. Vsem uspešno hujšanje in še kak vic, prosim, za popestritev teh oblačnih dni. Migla je zgrešila naslov pri pošiljanjuj sončka v Slovenijo! Dušanka
Evo Dušanka za dobro jutro! Upravičen jok Joka otrok na stopnicah... pa pride mimo dobra starka in vpraša "Kaj jokaš?" Pa pravi otrok: "Očija pa mamice ni doma... uaaaa." "Ja, kje pa sta?" "Oči je v domu ostarelih, mami pa na rave partyju... uaaaaa." Pa vpraša starka:"Kako se pa ti pišeš ? "Cavazza." Lep dan! tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti