En lep dober večer vsem!
še sem z vami, vas pridno berem, ne vem kaj se nam to dogaja, tudi sama ga biksam na celi črti, kar prekrške delam, pa tuki mal, pa tam.... pa vse narobe nobenega plana več.
Vse gre narobe, jutri ne morem na srečanje, se opravičujem, čisto brez zob sem, vse se mi je razbolelo, danes sem bila pri zobarju, pa mi je mostiček dol potegnila, poruvala tiste katastrofe, ki so razgrajale, skratka ena velika katastrofa v ustih, da nisem za nikamor. Je pa ena pozitivna stvar zaenkrat ne morem nič jest. Res mi je žal, upam da vas naslednjič, ob naslednji priliki spoznam. Tud jaz sem prišla do naše nove spletne strani, res pohvalno, ampak jaz , bolj počasi dojemam te računalniške stvari, pa bom še nekaj časa rabila, da dojamem za kaj gre, pa kakšnega domačega mladga računal- guruja bom mogla na pomoč poklicat. Meni je tudi drugi naslov, ki je predlagan ušeč, pa pesmice sem tudi prebrala , pa psičko Tiso sem si dobro ogledala, krasna kužika, verjamem, da z njo ni teško opraviti sprehode, pa tudi če je sneg, tako spogledljivo,nagajivo ,vabljivo gleda in vabi.
Jutri se imejte lepo, še kaj lepega poštudirajte-spesnite, bodite vesele in dobre volje.
Z vami je lepo in gremo skupaj naprej !!!!
teta Fani 58