Ločevanje živil 90. dni - 5. del

No branka me veseli, da si se uspela registrirat. Zdaj se nam pa le večkrat javi. si ena prvih, če ne prva, ki se nam je prej vizualano predstavila, kot da je pričela klepetati. :) LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
sem vas pa brala tolk pogosteje Rožica - posebej, ko me je minila volja do hujšanja - sem si rekla: da vidm, če še katero zeza - pa ene je, ene ni - tale moja prjatcla mi bo vse živce požrla, k se tolk drži hi, hi - ma je faca. Neli5
Ojla! No pa sem že skoraj prebrodila sadni dan,ampak se mi že sanja kaj si bom dobrega naredila za jutri! Kar sanja se mi že od vse te hrane pa šele na začetku sem....sej bo malo spodbude pa bo! LP simonka1
Hojla! Cel popoldan sem preživela na šoli(govorilne),zato vas samo na hitrco pozdravljam! Aja,pesmi bi imele na kupu.Ha,hec je v tem,da jih jaz nimam na kupu ampak so nekje na forumih. No,jih bom pa mal poiskala,ampak,ko bom imela kaj več časa! Adijo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene! Pravkar sem se vrnila iz službe in sem zelo slabe volje. Zelo sem se veselila jutrišnjega srečanja, ampak izgleda, da mi ni usojeno, da se srečam z vami. Kolegica, ki bi me naj menjala jutri popoldne na smeni je imela na poti iz službe prometno nesrečo. Skoraj me je kap ko so jo pripeljali. V tolažbo mi je samo to,da ni težko poškodovana in da bo v nekaj tednih zopet vse ok. Torej se odjavljam iz srečanja. Upam, da se kmalu srečamo! Glede prehranjevanja pa ga v zadnjem času tudi tako biksam, da je že prava kriza. Sem se tolažila, da so krivi hormoni-slaba tolažba. LP Marina 45
En lep dober večer vsem! še sem z vami, vas pridno berem, ne vem kaj se nam to dogaja, tudi sama ga biksam na celi črti, kar prekrške delam, pa tuki mal, pa tam.... pa vse narobe nobenega plana več. Vse gre narobe, jutri ne morem na srečanje, se opravičujem, čisto brez zob sem, vse se mi je razbolelo, danes sem bila pri zobarju, pa mi je mostiček dol potegnila, poruvala tiste katastrofe, ki so razgrajale, skratka ena velika katastrofa v ustih, da nisem za nikamor. Je pa ena pozitivna stvar zaenkrat ne morem nič jest. Res mi je žal, upam da vas naslednjič, ob naslednji priliki spoznam. Tud jaz sem prišla do naše nove spletne strani, res pohvalno, ampak jaz , bolj počasi dojemam te računalniške stvari, pa bom še nekaj časa rabila, da dojamem za kaj gre, pa kakšnega domačega mladga računal- guruja bom mogla na pomoč poklicat. Meni je tudi drugi naslov, ki je predlagan ušeč, pa pesmice sem tudi prebrala , pa psičko Tiso sem si dobro ogledala, krasna kužika, verjamem, da z njo ni teško opraviti sprehode, pa tudi če je sneg, tako spogledljivo,nagajivo ,vabljivo gleda in vabi. Jutri se imejte lepo, še kaj lepega poštudirajte-spesnite, bodite vesele in dobre volje. Z vami je lepo in gremo skupaj naprej !!!! teta Fani 58
Pravkar sem prebrala kar ste napisale v zadnjih dneh. Rožica- se mi zdi neverjetno super ta naša stran. Res vsa čast ti. Si pa res spretna z računalnikom. Sama sem zelo zelena kar se te mašine tiče. Simonka 1 nikar ne obupaj! Sadni dan je v začetku težak že zaradi tega ker je mrzlo in ješ samo hladno. Naredi si kaj toplega iz sadja, boš videla takoj bo lažje. Poslušaj svoje telo in boš videla, ko zjutraj poješ sadje ti da energijo. Sčasoma se boš super počutila, najbolje pa je to,da nisi napet in da postaja garderoba ohlapnejša. Marjetka cvetka šola je pa res poglavje zase. Najlepše je hoditi v šolo če so otroci pridni. Nikoli nisem razumela kako so nekateri starši lahko tako dolgo pri enem učitelju, pred vrati pa je neskončna vrsta. Punce jutri vam želim obilo užitka! Upam, da boste naredile tudi kakšno fotko za vse nas, ki bomo v mislih z vami. Lp Marina 45
A vam povem kako je minil današnji sadni dan? Raje ne, ker ne boste verjele, da lahko toliko pojem (pa ne sadja ). Me boste morale malo v roke vzet, da se zberem in pripeljem dieto do konca. Čeprav ne vem če bo sploh še kakšen učinek, ker sem imela v zadnjih dveh tednih 3-4 dni brez prekrška. Ja, vmes sem se že hvalila da sem spet na pravi poti, pa me poglejte sedaj. Marina 45 in tate Fani 58, škoda da se jutri oz. sedaj že danes ne bomo spoznale. Sicer pa to zagotovo ne bo naše zadnje srečanje in bo še priložnost da se spoznamo. Sedaj pa šibam v mižule, še prej pa malo "prosit" da ne bo snega in bom lahko prišla v Trzin. Nočko! tejčica
Dobro jutro punce. Marina in Teta Fani zelo mi je žal, ker ne moreta priti na srečanje. Tejcica in ostale nič skrbet zaradi vremena, sem se z unim tam zgoraj zmenila, da nam ne bo snega pošiljal claudia12
Se vam po doglem casu ponovno malo javim! Kaj naj recem...sem gresnica na celi crti...nekaj dni se drzim locevanja...potem pa nekaj dni ne...in tako naprej Moram pa povedati, da kljub mojim grehom, kilogrami stojijo na miru, vsaj gor ne gredo! Moj najhujsi sovraznik so slascice...vsak cetrti dan (na OH) kaj specem...potem pa, namesto dveh kosov, pojem pet!!!Moj dragi mi pravi: taksno dieto bi pa tudi jaz rad imel!Najhuje pa je potem naslednji dan, ko bi morala biti na vodi (raje pijem vodo, kot jem sadje ves dan!) pa se veselo mazem naprej tiste ostanke peciva, ki so ostali od prejsnega dne...zraven pa pijem vodo.... Se teden dni, pa bom doma, potem pa.... upam.... bom tako zasedena, da ne bom imela casa misliti na torte!!! Bodite bolj pridne kot jaz! Nena Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti