En pozen dober večer še od mene. Marja dobrodošla med nami, Jankica vse čestitke, upam, da bom tudi jaz enkrat na tem, da se bom lahko pohvalila. Saj shujšat že, ampak to obdržati !! Sem že imela slabo izkušnjo s tem , zdaj pa upam, da me je kaj naučilo, ko se tako matram. V ponedeljek imam prvi vodni dan in me je že sedaj strah, kako ga bom izpeljala. Še najbolje bi bilo, če bi bila kar cel dan v službi. Dopoldan mi ni problem, popoldan pa kar nekaj iščem, pa čeprav se z delom zamotim, grem vedno skozi kuhinjo, ko hodim po stanovanju.Žal nimam tako razporejeno stanovanje, da bi kuhinjo zaprla in napisala na vrata : Kuhinja danes ne dela, kuharica na dopustu.Ne vem sicer, kako bi se moj strinjal.Verjetno bi spet nergal in hotel nekaj konkretnega za jesti.
No, danes sem imela ribico in peso za kosilo.Pje sem se najedla.Za večerjo pa jogurt, pa rezini sira se nisem mogla upreti. Ne vem zakaj, ampak ko imam meso na jedilniku, mislim da moram pojesti vse kar je v zvezi z beljakovinami.Pa jogurt, pa sir pa salamo bi tudi, pa ne vem kaj še.Še dobro, da nimam preveč zaloge v hladilniku.Ostale dneve mi ni tak problem. Se pa tale dieta pozna tudi pri nakupovanju. Razen pri sadju, tam pa ravno ne šparam.
Al sem se razpisala. Grem še enga spit(vodo), pol pa spat.Imejte se do jutri.
Nočko, nočko
Rmeli