Dobro jutro

Ja kje pa ste vse, da vas ni na spregled

. Saj vem, da je ponedeljek en tak čuden dan, pa sneg je, pa decemberska nakupovalna mrzlica je tudi bolj kot ne prisotna, a vseeno...Sicer je pa danes torek. Torej, kje se skrivate?
Že kar nekaj časa ni HEME, Sy, valči, limetke, tabine, tajke

. Kje pa je naša darja-

.
No, bomo videli kdo je priden in kdo ne najbolj in posledično kdo bo dobil najlepša darila od "bradačev"

Mi smo se včeraj imeli zelo lepo na "ponovitvi" hčerkinega rojstnega dneva. No, ja - jaz sem pojedla dve mozarellini kroglici, par oliv in čisto, čisto majhen košček pohanega purana

. Očitno sem padla pod vpliv dobrega vzdušja

,...
Je pa pri nas zanimivo tudi to, da je šel naš dedi v pokoj ravno na hčerkin rojstni dan

, t.j. 16.12.2007 in sva sinoči poleg hčerkic tudi midva z dragim dobila skupno darilo od našega "penzionista". In sicer nama je podaril bon za masažo celega telesa z eteričnimi olji v dvoje

. Zraven pa pripis, da z babico vabita obe vnučki k sebi za par dni čez praznike. Jupiiiiiiiiiiiiiiii

Joj, kako lep zaključek leta, saj tako ali tako imam jutri še limfno drenažo (o tem sem se že "pohvalila"

). A je katera že bila na tem postopku masaže? Jaz sem o tem kar nekaj prebrala, nikoli pa se nisem naročila. Jutri vsekakor grem, pa seveda poročam o rezultatih oziroma občutkih...
Danes imam B dan in sem pravkar ugotovila, da ga imaš ti tudi s.marinka4

. Saj nas je več, ki jemo enako na isti dan, a ostali se več ne oglašajo tako kot so se pred časom. Pa, saj se bodo vrnili, če ne prej pa po novem letu

.
Torej, jaz bom danes za kosilo papcala lososa + skledo zelene solate. Za večerjo bo verjetno kar študentska hrana, ker imam danes izpit na faksu, potem sem pa "leteča", ker "pridrvim" domov, "zagrabim" hčerko in jo "dostavim" na prijateljičin rojstni dan. Potem pa še malo "šetkanja" po mestu, pa zvečer domov.Saj ne vem, če bom sploh lačna...
Sedaj se grem učit (in čajček pit

) ve pa tudi bodite pridne

blažkaa