Zdravo, rožice moje drage !
Ste se pa razpisale te dni, samo danes ste nekam mrknile. No, izpit sem uspešno preživela, čeprav je bilo zelo težko, saj smo pisali celi 2 uri in to je že max moje koncentracije. Se res tudi po tem vidi, da sem blizu 50-ih. S sotrpinko sva šli v mehiško na večerjo ( solata in meso). Ko sem se vozila domov sem kričala od veselja in si pela kot nora.
Ampak drage moje, ko sem prišla domov je sledil tuš, nakar mi je vse "dol padlo" in pograbila me je nenormalna lakota. Ves čas sem krožila po kuhinji in najprej spravila v sebe 2 banani, ob devetih zvečer mali zavitek bobi palčk, ob pol enajstih pa še tri rezine puranje šunke. Pa če to nisem prava pujsa. Vedela sem, da sem trapa, pa enostavno nisem mogla nehat. Še dobro, da se nisem lotila refoška. To bi šele bilo sr.... Tako da se veselo pridružujem "klubu občasnih grešnikov".
Tigrolina, saj vidiš, da ima vsak kdaj kakšen "svoj" dan. Pazi le, da ti to ne pride v navado, potem pa res ni fajn. Zaradi Marjetke cvetke pa so ti tako že vse povedale punce. Je krasna punca, naš dežurni kregalec.
Lisička, saj imam en vaš modrc in v njem je moje oprsje videti krasno, samo potem, ko ga dam dol... Kaj pa naj naredim potem :(((
Mimica, krasno, da ste se odločili za ta korak ! In to velik del družine, tako, da je kuhanje dosti lažje, pa tudi vse ostalo je mnogo bolj enostavno. Drug drugega lahko vzpodbujate, si pomagate. Res krasno, predvsem pa zelo pomagaš sinu. Ne samo, da bo shujšal, spremenil bo tudi svoje prehrambene navade, kar mu bo koristilo vse življenje.
Encijan, to !!!!!! Jaz sem včeraj prišla domov ob pol sedmih zvečer, pa sem šla laufat po tej poti. Pravi balzam za mojo dušo. Slušalke na ušesa in gremo naši. Helena, ne vem, če me nisi malo okužila. Moj edini problem je koleno, ki me po 5-ih kilometrih kar fajn boli, tako, da ne vem, kako se bo tole končalo.
Zdaj pa grem spet črnariti.....
marjanca
marjanca45