Zdravo, rožice in cvetki - rožice moškega spola !
Spekla sem 50 palačink in tiste, ki niso pristale v želodčkih ( ne mojem, ker sem jedla fižolovo juho), sem zrezala in jih bom uporabila za fritate za h goveji juhi, kar moj velikan obožuje. Zmrznem in potem en večer prej odtalim.
Sicer pa se zjutraj nisem oglasila, ker že kar nekaj ur spravljam v albume slike letošnjega dopusta. Glede na to, da je vsega skupaj kakih 700 slik, je kar dosti dela, pa še komentarji zraven. Upam, da bom danes končala. Se mi kar milo stori, ko pomislim, kako lepo je bilo.
Zunaj pa kumarično vreme. Vremenoslovci vztrajno rišejo sonce v našem koncu, ampak pri nas ga še vedno ni.
Riba ribica, jaz sem dala noter zelo zelo malo sladkorja, pa si moram naslednjič kupiti rjavega. Pa me proti pričakovanju ne moti, da je tako malo sladek. Saj so jabolka sladka. Pa več cimeta kot običajno sem potresla. Mi je pa zelo všeč testo iz polnozrnate moke. Le vleči ga nisem mogla, sem ga pa bolj tanko razvaljala. Bonaca, dobro si se spomnila. Vedno, ko ga bom jedla, se bom spomnila na tebe. Superca. Odslej si bom vedno delala takšen štrudl. Pa še cel meni ostane - sem pa res "šuft", kaj ? Pa saj drugi lahko jedo toliko drugih stvari, ki jih jaz niti ne poskusim.
Dušanka, mogoče pa je končno nastopil čas, ko bodo obdobja bolečine vedno krajša in manj boleča. Bi bil že res skrajni čas, kaj ? Držim pesti. Krasno, da ti cm tako konijo. Je človek kar malo boljše volje, kaj ?
Majdad, saj sem ti rekla, da si kopriva in ne bo nič hudega. Krasno ! Upam, da si še spala nekaj ur.
Tudi moja noč je bila danes bolj "luknjasta", saj sem se prebudila kar nekajkrat, ob pol šestih pa je bilo dokončno konec spanja.
Robida, žal nimam izkušenj s psi, saj živim v bloku in nikoli nismo imeli možnost, da bi ga imeli.
Zdaj grem nazaj k mojim albumom. Bom zvečer preverila, kaj ste napisale in kako vam gre.
marjanca45