Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zanimivo, kot bi brale moje misli. Že dolgo planiram, da bom imela po končanem (prvem) krogu 3md sadne zajtrke in mlečne večerje. Moj oče ni "zdrav", če zvečer ne poje skodelice podrobljnega kruha v vročem mleku. Poleti pa je bilo kislo mleko itak zakon. jankica
Vsi in vse lepo pozdravljene. Vidim da se vam vsem nekaj dogaja (prehranjevalnega in zdravstvenega). Pa se vse nekako pošlihta. Žal mi je da nisem iz okolice Celja, ker vidim da ste punce da dol padeš, samo mene se še manjka . Me z Gorenjske, saj sploh ne vem če katera je pa smo poden. Še Luthien se nič ne oglasi, ne vem kaj je zdej to ? A so vse že suhe?? Rmeli čestitke za tretji krog. Jaz sem že v drugem obupala, sem pa zgubila 3kg. Sedaj se držim svoje diete in sem pridna na orbitreku, pa ne gre ne gor ne dol. Bo že !!! Encijan ta orbitrek je čisto v redu si se pravilno odločila, jaz ga imam in ga pridno uporabljam. Ko ga sprobaš pa napiši kakšno odstopanje porabe kalorij med uro in orbitrekom imaš. Pri meni je groza, 140% manjša poraba je po uri, vendar vsak reče naj verjamem uri. Se katera od vas drži oziroma se je držala diete iz knjige naslednjih 90 dni in kakšen je rezultat ? Pošiljam lepe in kot vem z edinega konca Slovenije SONČNE POZDRAVE !!! beba
Beba tudi pri nas v Celju sije sonce. Vendar ko jaz končam s kuhanjem in pospravljanjem, se ta že skrije, tako da nič ne uživam v njem. Lep sončen dan tuna
Any (korenzu), zaporedja dni nisem mislila tako, kot sem napisala, upoštevala bom zaporedje, kot je v 3MD (recimo 1. teden B-Š-OH-S-B-Š-S, 2. teden pa B-Š-OH-S-B-OH-S), pa saj ni bistveno, hočem doseči samo to, da čez konec tedna ne bo S dni in da je nekaj več beljakovin. Če mi bo špilalo, vam sporočim, sicer pa tudi... Marjetka Cvetka, prav imaš, da vztrajaš pri svojem, najbrž res rabiš odmor. Meni se zdi, da je 1 krog 3MD na leto čisto dovolj, 3 mesece pavze je kar premalo. Morda pa tudi tale novembrski čas, ko nas včasih še vreme spravi v slabo voljo, pa še dnevi so kratki, res ni pravi za tako veliko zadevo, kot je 3MD. Beba, komaj že čakam danes popoldne, da greva z mojim dragim po mašinco, me veseli, da si zadovoljna z njo. Odstopanje porabe kalorij pa definitivno je, ker pri orbitreku nič ne vpišeš podatkov o uporabniku in je to (vsaj po moje) nek brezvezen podatek, saj je poraba kalorij popolnoma drugačna pri nekom s 50 kg kot pri nekom s 100 kg. Srčni monitor vsaj te nastavitve ima, ampak jaz v tole s kalorijami vseeno ne zaupam preveč... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. nov 2005 13:47:10
Tudi jaz imam zelo rada sadje in tudi veliko denarja porabim zanj. Tako, da kar prihranim pri ostali hrani, zapravim za sadje. Kupujem pa vse kar je trenutno na tržišču in ni v najvišjem cenovnem razredu, kamor se že uvršča npr. grozdje. Kar stisnilo me je pri srcu, ko berem da prekinjate z dieto. Ampak, če dobro premislim ima vsaka po svoje prav. Vsaka sama najbolj pozna svoje telo in brez zveze se je mučiti preko vseh meja. Konec koncev pa rezultati so že od prej in če bo to ostalo bo prav super. Dva sadna dneva še posebno kazenska pa meni ne bi znesla. In motivacija bi mi padla čisto na nulo. Zato tega mučenja ne priporočam nikomur. Imejte se lepo! varja
Ja kaj pa se danes dogaja, da nekatere kar obupavajo? To pa ne, raje bom vstrajala in nadaljevala, sem se ravno navadila na ta režim prehrane, pa še dragi me podpira. Tudi goljufanju oz. grehom sem se nekako uspela upreti in sem kar pridna, bi rekla (če te drugi ne pohvalijo, se moraš sam, a ne?). No upam, da bodo tudi rezultati vidni - vse ob svojem času. Sem pa vesela vaših sončnih pozdravov, saj je pri nas v Ljubljani taka megla, da bi jo lahko rezal in to sedajle ob pol treh popoldan. Pa sem tako upala, da bo kaj sončka! Morda jutri! sem spila, sedaj pa moram kuhati kosilo, ker sta moja dva verjetno že na poti domov. Lepo popoldne Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 10. nov 2005 14:34:19
Punce, tudi pri nas v Mb imamo meglo in temo, kar je meni od sile zoprno. Čakala sem, da bo postalo svetlo in je začelo postajati še bolj temno. Moram se sprijazniti, da je november, kar res ni najboljši čas za hujšanje, saj sem bila prej v tem času še kje zunaj s kolesom, sedaj sem pa že doma. Novi smeškoti so res super, saj ne redijo. Hvala zanje. riba-ribica
Tudi meni je kar malo hudo, kere sem sama ravno dobila zalet. Encijan, najbrž sem malo prepozna, tvoja izbira je pa dobra. tudi sama sem takrat hotela tega, sem ga zbrala po katalogih, pa ga še nisio imeli v prodaji jaz sem pa hotela imeti orbitrek TAKOJ, in sem dodala še 40 čukov razlika je pa samo ta da je ta za 99.000 sit elektronski tvoj je pa mehanski, pa ne vem če se splača dat tok več. Glede telovadbe pa si oglejte tole, se splača mal prebrat: WWW.mojtrener.com Se dobi kar veliko uporabnega, samo nikar ne glejte preveč tistih teleščkov ker so že kar malo umetni Ljudi s tako postavo je na tem svetu tako malo komaj 1%. Poraba kalorij je odvisna od srčnega utripa, od starosti, od indeksa telesne mase še največ pa od tega kolikšen %mišic imamo.Lahko sta dva enako velika in enako težka pa bosta imela popolnoma drugačno telo(mišice so težje kot maščobe) Spet me malo zanaša ven iz naše teme, mislim iz 3MD. No ja sicer ja pa telesna vadba,no vsaj naj bi bila, sestavni del hujšanja, Pa je mene treb kar pošteno suvati v tazadnjo da se skidam na orbitrek ko je takole vreme. Imam srečo gre mož rad na sobno kolo in greva potem skupaj v "telovadnico". Pa obvezno musko s sabo. kakšne Nightwishe. Dovolj sem spet nakladala. lepo se imejte hema
Dober večer! Kak ste bejbe! Kaj ste počele na tako lep in sončen dan? Jaz sem takoj po predavanjih šla tečt in moram povedati, da sem se po teku počutila tako dobro.Prej pa sem bila zelo napihnjena in slabe volje. Nekaj so me mučili vetrovi, verjetno zaradi tega, ker bom dobila ta rdečo teto na obisk. Po kosilu pa sva šli z mamo na Ptuj, oz. malo ven iz Ptuja. V hišo usnja Herman, kjer sem si kupila jakno- dala sem 54.000 sit in kar nisem mogla verjeti očem, prav mi je bila št. 38- te št. nisem nosila ne vem kako dolgo že...kar kake 5 let, sigurno. Ful sem bila ponosna nase! Tak da sem domov prišla okoli 8ure zvečer, se je vse skupaj kar zavleklo pa še daleč je bilo. Lepo bodite! Nočko saby
Živjo Saby, sem ravnokar gledala slikce. Ti moram povedati, da si zelo simpatična. Koliko pa si stara? Oprosti če si že povedala. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti