Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Juhuhu tudi jaz sem šla 2 kili dol. :) Strelca čestitam. Bodi potrpežljiva in vztrajna. Predstavljaj si, da je pred tabo še 11tednov diete in da bi vsak teden izgubila 2 kg je to še 22kil. To pa je veliko a ne? Navadno je tako da je prvi mesec izguba kilogramov največja, potem pa se vse upočasni. Kar pa ne pomeni da se tvoja postava in izgled ne spreminja. Takrat se prične topit maščoba, ki je veliko lažja, v prvih dneh pa telo izgubi veliko vode. Zato je priporočljivo, da se tudi meriš. Sama se merim enkrat na mesec, po vodnem dnevu. Super, sem vesela, da je kaj. Danes pričnem še z rekreacijo, da bobo boljši rezultati... lp.
A potem je to vredu pravte? No jst sm pa ravnokar prišla iz triurnega sprehoda, še dobro da je sestra z dojenčkom ta teden pri nas, drugač se bolj malo gibljem. Največ na orbitreku po ene poll ure na dan s presledki Kateri dan v mesecu pa imate približno vodni dan? Ker mam dve različne dieti in ne vem kdaj približno naj bi bil vodni dan. Sredi meseca ali konec meseca? LP Strelca
DANES JE MOJ PRVI DAN. JUHUHU UPAM, DA BO ŠLO. LAČNAAAA darja 2
Strelca, 29. dan je vodni dan. Kako misliš to, da imaš dve različni dieti? Kaj sploh nič ne ješ več? Pri tej dieti odpade to, po drugi ono, ostane pa en velik nič. Upam, da sem narobe razumela. Čuvaj se in kljub hujšanju ostanik zdrava. Darja, držim pesti zate! Vsem pa lep pozdrav iz Mb! riba-ribica
No ja tudi meni gre dobro, danes imam OH dan tako, da mi kar gre. Pijem blazno veliko toplega čaja, ker se mi potem zmanjša apetit. Če pijem samo vodo sem potem še bolj laaaačna. Jaz se še nisem merila, vendar po oblekah vidim, da sem že kar shujšala. Tudi jaz se kar precej gibam, tako, da še kar gre. Receptov za dieto sem našla ogromno na forumu, tako, da sploh nimam problema kaj kuhati. Merjenje in tehtanje imam zapovedano vsakega 16-ega v mesecu, torej čez tri dni. Pa bomo videli. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 13. nov 2006 14:26:43
Jaz pa sem danes zelenjavna. Za kosilo bo dušeno kislo zelje! Njami. Lp.
riba-ribica, ne ne.. sej se ravnam po tej 90-dnevni ločevalni dieti, samo imam še eno drugo in sm si koledar naredila in napisala kak dan mam kdaj, pri tisti drugi je sredi meseca vodni dan, tko da bom spremenila, ker se pač ravnam po tej kot vse. Malo sem zakomplicirala vse skupaj Strelca
Punce pozdravljene Strelca,Rožica čestitke za izgubljene kg danes zjutraj sem se tudi jaz vagala tudi meni kaže -2kg sem zadovolna Vsem ostalim pa bodite vztrajne,držimo pesti LP tanja69
Včerej sm se malo pregrešila, ker sem imela sadni dan in sem si privoščila en krožnik gobove juhe.. samo mi je tako pasalo toplo nekaj pojest Strelca
JAZ IMAM PA DANES DRUGI DAN. VČERAJ MORAM PRIZNAT SEM IMELA KAR MAL KRIZO SPLOH PROTI VEČERU, KO PA RATAM TOOOOOK LAČNA.SM ENO JABOLKO POJEDLA PA JE BLO BOLJŠ. UPAM, DA MI BO TOKRAT USPELO. MAM 20 KIL PREVEČ. MED NOSEČNOSTJO SM SE PREVEČ ZREDILA ZDAJ SE PA MORM FAJN POMATRAT.DRŽTE PESTI ZAME. darja 2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti