Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla: Sem se prišla malo pohvaliti, da mi je današnji vitaminski dan 100% uspel. Jedla sem samo surovo sadje, pa je bilo za zdržati. Pa še lačna nič nisem, al ni to fino. Upam da bo skozi tako, hahahha. lp vsem in veliko uspeha pri hujšanju, pa čim manj zvijanja po želodčku. metoda
Dobro jutro punce,sicer je ze dolgo ,ampak tako sivo in nic podobno prejsnjim dnem! SKODA! Danes je luna jaz pa OH!! nic nebo-jaz imam spagetke in solato,zvecer grem k mami,ki je momigrede pravi mojster slascic in se je izogibam v tem dietnem casu-pa bo padel kaksen kos domace specialitete!!! Jaz bi se pridruzila za srecanje v blizini Celja,ce mi bo seveda urnik dopuscal. Ignorirajte dez in uzivajte!! delux
Lepo pozdravljene! Tudi jaz sem danes na OH - ne ljubi se mi preveč kuhati, tako bom kar prekopirala od delux - testenine in solato. Za večerjo bom pripravila slaščico po spodnjem receptu iz naše baze receptov: http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548786/?ob=4 za nadev bom uporabila mešano sadje - kar je še doma. Pri nas se kaže malo sonce, vendar je tako soparno, še dobro, da je konec službe za danes. Za kavico v Celju sem seveda tudi jaz zraven, ker sem že poleti manjkala. Mogoče bi šlo konec septembra, v začetku oktobra? Dajte kakšen predlog. Lepo se imejte, LP darkad
JOJ MARJETKA CVETKA JE TAKO DOBER NAPISALA DA NAJ SE ŽE ENKRAT VZAMEMO V ROKE IN SE ZNEBIMO ODVEČNIH KILOGRAMOV DA BOMO FAJN NA NOVOLETNI ZABAVI IZGLEDALE. JAZ PA ŠE ZAČELA NISEM SAMO VAS BEREM KI STE V PONEDELJEK ZAČELE PA KAKO VAM GRE PA BI BILO POTREBNO DA BI ČIM PREH ZAČELA DA BI TUDI JAZ DOBER IZGLEDALA UPAM DA BOM KER MI VE TU GOR DAJETE VOLJO IN POGUM .ČAU BAU kepca
Dobro jutro! Danes sem zelo vesela, zato bi rada svoje veselje delila tudi z vami. Tako kot vsako jutro, sem tudi danes zjutraj najprej stopila na tehtnico in ostrmela... Zagledala sem številko 69 Skoraj ne morem verjet! Toliko nisem imela že najmanj 20 let!!! Zato punce kar korajžno naprej. Vse vaše sanje lahko postanejo resnične! Najlepše pri vsem pa je to, da se človek spremeni tudi drugače. Vse se mi dogaja nekako tako, da sem bolj zadovoljna, kot sem bila včasih. Postala sem nekoliko bolj samozavestna in bolj odprta do ljudi. Skratka vedno bolj sem zadovoljna sama s sabo! Zdaj vem, da lahko marsikaj naredim, samo če se odločim tako. In da sem lahko uspešna. Prijeten sončen dan vam želim. moki
Hojla! Moki,čestitam Ste videle punce,da se splača potruditi in vztrajati. Kepca,le kar pogumno,nič se bat.Saj sploh ni tako hudo,samo res si moramo želeti shujšati in seveda biti prepričane vase,da nam bo uspelo,pa bo šlo! Kaj boste pa danes jedle? Jaz pečem krompir,zraven pa bodo dušene bučke in paradižnikova solata. Potem pa na sveži zrak,kajne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
MOKI-CESTITAM!! To so moje sanje in upam,da jih iresnicim do novega leta,ceprav imam 72 kg! Pri 70 se mi vedno ustavi in noce dol niti za polovicko!! Ampak tokrat pa vtrajam do konca!! Sem ti malo "faus",ampak ti privoscim,ker vem da si vlozila kar nekaj truda . Kaj telovadis? Danes praznuje hci s prijateljicami rojstni dan-jaz pa na sadju!! Mama ji je spekla bozansko cokoladno torto,moz bo pekel cevapcice z lepinjo ,pa ledena kava... Amak jaz grem zdaj delat recept od Masenke-sataras brez jajc z dodatkom gobic!! Vreme nam je hvala bogu naklonjeno-bomo uzivali. BODITE FAJN-VOLJA VELJA!!! delux
Pozdravljene v tem lepem dopoldnevu! Moki, tudi jaz čestitam!! Meni še precej manjka do tam, vendar sem na dobri poti!! Zjutraj sem tekla, bilo je precej sveže, vendar zelo lepo. Ker imam tudi jaz S dan sem si pripravila sadno solato, čeprav mi tako diši polnjena paprika, ki jo pripravljam! Ampak danes ne bo nič!! Delux lepo praznovanje, vsem pa prijeten vikend! LP darkad
OJLA! Še danes nimam svojega računalnika,ampak sem vse prebrala za nazaj in tako: - ČESTITKE ENCIJAN - ČESTITKE MOKI Kaj pa vse ostale,ste resne,vztrajate,verjetno bolj kot jaz.Ta teden sem imela krizo,ne vem kako se ji reče,ampak ta kriza je takšna ,da zelo vpliva na mojo dieto.Vsak dan sem se pregrešila in sploh n imam volje kot prejšnji mesec. Kar širim se ,vseeno mi je kaj dam v usta in kdaj,nič ne telovadim,za nič nimam volje samo ene hlače na elastiko imam,pa še te so tričetrt,ko pa pregledujem kataloge o oblekah pa sanjam in sanjam,tole bi imela,pa tole.... No tole res ni bila spodbuda za vse pridne,bom pa tudi jaz nabrala volje čez vikend in potem resno štartam brez prekrškov. LIDIJA si zraven? nejas
Tole sem pa pozabila! Ali veste kdaj se največkrat pregrešim? PRED KOSILOM. Ko kuham in čakam ,da bo kosilo pripravljeno ne zdržim več in začnem hlastati za vsem kar pride najprej v usta.Za na vrh še pridno pojem kosilo. ŽALOSTNO TODA RESNIČNO!!!! nejas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti