Jutro punce!
Da se vam spet malo javim, ker očitno smo Primorke kar poniknile.

Jaz sem včeraj imela 1. vodni dan in sem ga uspešno prestala. Počutje je bilo pa katastrofalno. Parkrat sem mislila da bom kar skupi padla, tako da sva z malo morale prekiniti popoldansko potepanje. Potem se me je lotil še glavobol in nisem videla ure da pridem do hrane. Ampak vztrajala pa sem kljub težavam samo ob vodi in moram reči da sem danes kar ponosna nase.

Imam že kar nekaj vodnih dni za sabo, nikoli pa še nisem bila taka. No, je pa tudi vreme katastrofalno in še dodatno pripomore k slabemu počutju. Danes zjutraj sem komaj s postelje vstala in sem že ob 6-ih zjutraj jedla banano, da pridem malo k sebi. Sedaj sem spila še belo kavo in sem že skoraj dobro. Bom pa danes raje izpustila kolo.
Vidim da vas je kar nekaj spet štartalo z dieto. Bravo. Veliko volje in čim manj skušnjav vam želim. Vas moram malo pogosteje brati, da bom sploh na tekočem, saj je kar nekaj novih. Se že kaj dogovarjate za kakšno novo srečanje?
Tuna, vidim da boš danes v našem koncu. Pazi da te ne odpihne, kajti pri nas je zunaj n o r o. Dež pada, veter pa vleče kot zmešan, tako da ti dežnik nič ne pomaga, samo zlomi se ti lahko. Pa še strele ves čas šibajo. Ni to zame. :(
Meni se jutri izteka dopust in bo treba v četrtek spet začeti delat.

Z jagodami smo že zaključili, sedaj so pa češnje aktualne. So bili za viken moji Gorenjci tukaj in smo po cele dneve češnje nabirali, pa se komaj pozna da je kaj pobrano. Teh se pa res ne morem najesti. Kolk jest uživam v tem sezonskem sadju...
Sedaj pa šibam še kaj doma naredit, ker danes pride k meni mami, ker ima jutri v Valdoltri kontrolo. In če kaj ne bo narejeno, se bo ona vsega lotila.
Poskušajte se imeti lepo v tem ... vremenu.
Pozdravček!

tejčica