Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Evo Bojan vam je narisal maskoto: http://www.kulinarika.net/srecanje/1Srecanje3MD.doc Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Hvala Jernej in Bojan, smo vam zelo hvaležne, jaz se javim, da udeleženkam naredim priponke, samo mi morate poslati vaša prava imena, bom na priponke napisala partizansko in pravo ime, a velja! Mi lahko pošljete kar na sporočila. Juhuhu, komaj čakam da se vidimo. Lp tuna
a tako boš naredila..vidiš jaz sem pa predvidel samo za partizansko ime...,ker po teh se pač poznamo. Bom za drugič vedel, da kaj več prostora pustim praznega Bojan
Ne sej je OK, sem že probala, ravno prav je velik, sem ga plastificirala, izrezala , naredila luknjo in pripela priponko. Zgleda super. Pravo ime pa sem mislila zato, ker se na srečanju pač ne moremo klicati po partizanskih imenih, ali pač...ne vem, bodo punce povedale. Hvala še enkrat, čao tuna
Hvala Jernej in Bojan za dobro voljo in pomoč. Vesta, že komaj čakamo, da se bomo videle. bonaca
Samo da ste zadovoljne. Poslikajte in pošljite na bojan@kulinarika.net, pa bomo galerijo naredili... Sicer pa lahko drugič tudi ve pridete na srečanje. Ni treba da ima vsak srečanje po svoje. Eni so na dieti, drugi niso, ampak vsi smo pa radi v dobri družbi, ne? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Točno vsi smo radi v dobri družbi. Zato sem jaz spet tu gor!!! Kuharček je lep. Hvala vama! Bonaca hvala tudi tebi soček že malo lepše sije. Le pri dieti se še moram v red spravit, da sklatim te 3 trdovratne kilograme. P....iiiismo!!!!! Se še enkrat oprvičujem, ker še vas morim. Samo dobro veste da ko gre kaj narobe ima vedno še mlade. In jaz pravim, da ima vsk pravico kdaj bit slabe volje. Sama nisem tak tip, da bi se pretvarjala okolicisem kot odprata knjiga, točno pokažem kakšne volje sem. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Drage punce! Joj, upam, da se me sploh še spomnite! Zelo dolgo se nisem nič javila....3md sicer nisem več, ampak vseeno kar dostikrat preberem, kaj se vam dogaja. Jaz sem mrknila, da sem lahko prejšnji petek odnesla sfiniširano diplomo (samo zaključek še manjka) k mentorici. Zdaj pa čakam in upam, da ne bo imela preveč pripomb!! Vmes sem se tudi zaposlila tako da se doma navajamo na moj nov daljši delavnik, saj sem prej delala tudi vsak dan, le manj časa!! Vidim, da se pripravljate na srečanje, pa bi se vam tudi jaz pridružila, saj je to na petek, edino pogruntat moram, kako vozijo vlaki in podobne zadeve, da potem še pridem do doma! Moje kilce so pa takole; po 3md sem imela približno 66, potem malo testirala montignaca, ki mi je bil všeč, samo kaj ko so mi med pisanjem diplome hodile po glavi le sladkarije in žemlje (niti slučajno take iz polnozrnate moke :o)), no tako sem si pripisala z diplomo skupaj tudi nekaj kilc, ampak jih je zdaj že nekaj odplavalo, odkar sem nazaj v vsakodnevnem pogonu, ko ni več časa za razmišljat samo to, kaj bi človek jedel....ko pa samo sediš in bi moral brat in pisat bi pa jaz samo jedla in skoz sem tudi lačna! Vidim da ste nekatere zelo pridne z vzdrževanjem in ponovnimi krogi, jaz mislim, da bom poizkusila kar malo po pameti, predvsem pa sladkarije zelo izjemoma, ker vem da me to najbolj nese! Upam, da se me sploh še spomnite in da me boste vzele v družbo za vaše srečanje, saj me še vedno zanima, kdo je za imeni, ki so me spodbujala takrat 3 mesece!! Imejte lep dan!! Sarica
Jernej ne morem si zamislit,da bi bila jaz na dieti,zraven mene pa mamamia,ki kar stresa recepte iz rokava.Že sedaj ko berem njene nasvete,sem vsa slinasta in kar čutim kako mi grejo kile gor.Ups-zdaj pa vem od kje se nabirajo. Družba je pa sigurno 1A ,vsaj po slikah sodeč. Sarica dobrodošla v naši družbi! Lepo popoldne želim vsem skupaj! jesen
Punce, res ste od sile, v enem dopoidnevu ste napisale pet strani.Je kar trajalo, da sem vas prebrala. V Celje me pa žal ne bo, ker imam ene druge obveznosti. Bonanca, Claudija, in ostale, hvala za vaše besede, znam pa tudi jaz biti kot en velik črn oblak. In prav kmalu bo nevihto doživela moja tehtnica, ki se nikamor ne premakne. A ja, sem pa doma iz okolice Škofje loke. A si morete mislit. Že v tretje se grem to dijeto in kaj sem si danes skuhala za kosilo. Imam škrobni dan jaz pa si pripravim POLENTO!!!!! Ma sem kot ena zmešana kura. Helena45, Zjutraj sem te brala in se ti res čudim, ko sem se jaz šele sestavljala skupaj si ti že tekla, ni se mi niti dalo pisat. res si dobra. Ko sem možu povedala da si že ob štirih tekla mi sploh ni vrjel vendar on pravi da smo ženske zato da bi bile lepe pripravljene narediti še bolj nemogoče stvari. Sarica, pozdravljena! Lp hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti