No,sedaj lahko pišem naprej.Res ne vem,kaj je tej škatli!
Manon,pozdravljena med nami!Uh,men je že en sadni dan odveč,da bi jedla sadje toliko dni!?Ne,hvala!
Poznam,eno,ki je šla med sadjejedce,je dve leti jedla samo sadje(grozno!!!!!),potem jo je pa zdravje izdalo.Kako se je težko navadila nazaj na normalno hrano.
Tisto o kliku pa drži.Lahko misliš,da si še tako pripravljen,lahko delaš ne vem kakšne načrte.potreben je tisti klik,ko veš,da ni več vrnitve na stara pota,da se bo treba do konca življenja pazit pri hrani!
Rožica,pa sej bomo tudi tebe prepričale.Spomni se,kako močna si bila,ko si izgubljala kilograme.Če ti je uspelo takrat,zakaj ti ne bi sedajSaj si še vedno ista stara Rožica,ki se ne da!Razen,če se je vate naselil kakšen prelakan vesoljček,pol bo pa bolj težko

!
Menda sem tudi jaz dobila enga takšnega vesoljčka,sem kar naprej lačna in lačna in bi kar jedla in jedla,pa še na orbija se spet prah nabira,pa,pa,pa kdaj bodo že ti prazniki,no!!!!!!!!

Marja,s temle pismom si me pa spravila v zelo glasen smeh,dober je,ni kaj!
Any,teb je še najboljš,tako si zasedena,da najbrž ni časa na hrano niti pomisliti!Upam,da si boš lahko čimprej odpočila in napolnila baterije,ki se te dni očitno vsem praznijo z svetlobno hitrostjo!
Marjanco tudi jaz zeloooo pogrešam.Marjanca samo en pozdravček,en čist kratek mali pozdravček,prooooooosim!

Ja,jutri pa lunca.Jaz bom sadna jutri,pol pa na luni,pa lahka večerjica!
Držim pesti za vas,ve pa jih držte zame!
Zdej pa peljem punce na plesne!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka