Ločevanje živil 90. dni - 5. del

TEGALE PA MORAM PRILEPIT, JE FUL DOBER: Blondinki se odpravita v gozd iskat novoletno jelko. Po dveh urah iskanja reče ena drugi: "Jaz se ne grem več! Naslednjo, ki jo zagledava vzameva pa tudi če je brez okraskov." LP tuna
Živjo! Vam kar zavidam to kafetkanje! Čvek, smejanaje, ... To ti napolni baterije. Tudi jaz bom imela enak sistem, danes sadje, jutri sadje in potem voda. Večerja lahka (sadje ali jogurt). Nekako se ne morem odločiti, a bi danes imela sadje ali kakšen kos mesa, ker sem že včeraj imela bolj sadno zelenjavni dan. Za kosilo sem jedla repo v kateri je bilo zakuhano malo ocvirkov. Razmišljam, da bi danes naredila segedin. To bo veselo v stranišču. :))) Lp Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 14. dec 2005 12:52:51
Hojla, sicer se nisem imela namena danes še enkrat oglasiti, toda prevzele so me tvoje besede, draga MANON. Šele dve poslani sporočili, pa toliko izkušenj in odrekanj imaš za sabo. Vsem si lahko za vzgled. Čestitam! jankica
Pozdravljene, le tu in tam sem pokkala na forum, da izvem kaj novega. Res nisem naprezala oči. Najhuje je, da tudi pri branju, ki je moj hobi, imam zadnje čase probleme. Seveda, odpade tudi televizija. Videla sem, da ste se večkrat spomnile tudi name in mi zaželele vse dobro. Najlepša hvala. To, da če ne bo šlo drugače, se dobimo pri meni...Na ta predlog in obljube vas bom še spomnila. Tako, jutri grem na pregled na očesno kliniko in potem bomo videli. Jutri se vam ne bom oglasila, ker vem, da bom imela probleme in težave že zaradi pregleda. Tako je bilo tudi, ko sem bila pri okulistu. Se vam bom javila v petek in kaj več povedala. Na naše srečanje v CE se večkrat spomnim in vse ste mi ostale v spominu. Res, da se moj EMŠO z leti tudi spreminja, vendar spomin me pa še kar drži. Tako sem prej vzela papir in svinčnik in na list papirja napisala imena vseh, s katerimi sem se srečala v CE. Potem sem kontrolirala s pomočjo albuma. Izpustila sem samo Encijan. Encijan, nikar ne misli, da sem te popolnoma prezrla. Nisem bila gotova in te nisem napisala. Drugič te ne bom pozabila. Mislim, da to pove dovolj, kako blizu smo si. Ne damo se... Pri nas je taka burja, da še nosu ne želim pomoliti skozi vrata. Čas bi že bil, da poneha.Pravijo, da bo jutri boljše. Vse stare in nove hujšarice pridno hujšajte, saj se izplača. majdad
Hojla! Pozdravljena dekleta draga, kako vam kaj kaže vaga! Sem bila tudi jaz na internetnem mrku,pred dobro uro smo ga dobili nazaj.Napaka v centrali!Jaz pa čist na koncu z živci,ker nisem mogla sem gor,potem pa šem še hčerko komaj prepričala,da mi ga je prepustila. Ja,včeraj smo bile spet skupaj,Helena,Robida,Tuna,Bonaca,Lanes in moja malenkost!Pa sej sploh ne prides do besede. Pa sej ne morem verjet,kdo mi je spet sumnike pojedel Ah,ta presneta skatla!!!!!!!!!!!! V glavnem,mele smo se res fajn!Najbolj zgovorna,kot ponavadi,je bila Lanes.Druge smo ji komaj sledile. Pa kar prehitro je minilo tisti dve urci.i Lep dan vam želi Marjetka cvetka
No,sedaj lahko pišem naprej.Res ne vem,kaj je tej škatli! Manon,pozdravljena med nami!Uh,men je že en sadni dan odveč,da bi jedla sadje toliko dni!?Ne,hvala! Poznam,eno,ki je šla med sadjejedce,je dve leti jedla samo sadje(grozno!!!!!),potem jo je pa zdravje izdalo.Kako se je težko navadila nazaj na normalno hrano. Tisto o kliku pa drži.Lahko misliš,da si še tako pripravljen,lahko delaš ne vem kakšne načrte.potreben je tisti klik,ko veš,da ni več vrnitve na stara pota,da se bo treba do konca življenja pazit pri hrani! Rožica,pa sej bomo tudi tebe prepričale.Spomni se,kako močna si bila,ko si izgubljala kilograme.Če ti je uspelo takrat,zakaj ti ne bi sedajSaj si še vedno ista stara Rožica,ki se ne da!Razen,če se je vate naselil kakšen prelakan vesoljček,pol bo pa bolj težko! Menda sem tudi jaz dobila enga takšnega vesoljčka,sem kar naprej lačna in lačna in bi kar jedla in jedla,pa še na orbija se spet prah nabira,pa,pa,pa kdaj bodo že ti prazniki,no!!!!!!!! Marja,s temle pismom si me pa spravila v zelo glasen smeh,dober je,ni kaj! Any,teb je še najboljš,tako si zasedena,da najbrž ni časa na hrano niti pomisliti!Upam,da si boš lahko čimprej odpočila in napolnila baterije,ki se te dni očitno vsem praznijo z svetlobno hitrostjo! Marjanco tudi jaz zeloooo pogrešam.Marjanca samo en pozdravček,en čist kratek mali pozdravček,prooooooosim! Ja,jutri pa lunca.Jaz bom sadna jutri,pol pa na luni,pa lahka večerjica! Držim pesti za vas,ve pa jih držte zame! Zdej pa peljem punce na plesne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Živjo marjetka in hvala ti! Veš moj vesoljček je danes zelo lačen, vendar mu ne dam nič drugega kot sadje:) Ga bom že izstradala, da bo odšel. :)) Za kosilo ni bilo nič mesa ampak mandarine. Preprosto zato, ker mi je tako pasalo. Se le malokdaj naredi, da mi sadje tako diši, da bi se zanj odrekla kosilu. :) In take dni je treba izkoristiti. Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Lepo pozdravljene. Ves čas sem vas brala, vendar bolj površno, vseeno vem kaj se je dogajalo. Imela sem ogromno obveznosti. Tudi dijete se nisem držala, imam slabo vest, vendar bom ponovno začela s petkom. Saj ni potrebno, da grem do konca. Pri meni je važno, da težo zadržim, kar v teh tednih nisem povsem, pa da oklesam kakšen kg. Meni se zdi odrekanje hrane, grozno. Toliko hrane je okoli mene in to ukusne. Nekatere med vami ste pridne, s polno energije, kar je tudi prav. Ne zdi pa se mi v redu, da čakate prihodnjega leta, da boste ponovno začele. V redu bo, če boste do takrat pazile na prehrano, da si med prazniki ne naberete dodatnih kilogramov. Joj, kako znam svetovati! Vsem skupaj želim v prihodnosti veliko uspeha in veselja. Res lepo je poskušati stare obleke, ki so prevelike. Pa se še slišimo! Migla
Pozdravljene punce, končno sem doma in sedaj vam lahko tudi od doma pišem ter vas berem. Ne morem vam povedati kako nestrpno sem čakala, da me končno priključijo na net, predvsem zaradi našega foruma. V službi imam obupno gužvo vsi bi zadnji trenutek nekaj radi, tako da sploh nimam časa za forum, ampak od danes dalje me to sploh ne moti, ker bom lahko poopldan in zvečer vse nadoknadila. Me veseli, da ste se v Celju lepo imele...upam, da tudi nam iz Ljuljane in okolice uspe kdaj, da se takole srečamo na kavi. Če ne prej pa vse skupaj v februarju...imam vse zapisane za srečanje, vas bom potem v januarju vse napisala in boste še enkrat potrdile svojo udeležbo. Jaz sploh nimam časa za hrano, tako, da sem danes pojedla 2 pomaranči in zeleno solato...včasih tudi gužva v službi prav pride. Jutri pa se vam pridružim na vodi. Sedaj pa letim po hči na trening, pa potem še kaj napišem. Se še beremo in pišemo! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 14. dec 2005 18:46:18
Pozdravljene! Glede na to, ko pišete kakšen užitek je, da lahko spet oblečete kakšno staro obleko, katera vam je bila že dolgo preozka, naj vam napišem ,kaj se je pa meni zgodilo. Sklenila sem, da si bom za novo leto kupila nekaj novega za oblečt. Šla sem v trgovino, izbrala prvo vel.44- kar je bila moja velikost, pomerim- premajhno. Prodajalka prinese velikost 46 . pomerim , spet preozko. O groza, tako pa ne bo šlo več naprej! Prodajalka prijazno ponudi, da mi prinese vel 48, pa sem odklonila in odšla domov brez vsega. Torej bo potrebno nekaj storiti na kar se nas že nekaj pripravlja. Torej bo treba dati nekaj "nase in ne samo vase!" Lep pozdrav vsem in vesele priprave na praznike! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti