No pa ga imamo, december mislim. Vidi se, kako ga žuramo. Nobena se nima časa oglašat, včasih tudi preberemo vse skupaj na hitro. Ja, decembra so v službah definitivno največji pritiski. Največja gužva, najbolj se dela. Klinc pa zabava. In ko si tako fino utrujen od celega tedna, mogoče pade v petek zvečer ali v soboto kaka fešta. Po moje bomo decembra tako utrujene, da bomo dol popadale. Pa še doma je treba vse narediti, pa pripraviti se na praznike, pa darila kupit, zavit, smrekico postavit, kekse speči, vsem ustrežit , se smejat, bit dobre volje.
Kdo je tisti, ki je rekel, da se decembra najbolj žura?????? Zato pa punce moje, meni je vseeno, ali se dobimo v sredo ali v torek, itak imamo premalo časa zase. Torej, če ste rekle v torek, pa v torek. OK! Pa še tisto si zapojte: ZA PRIJATELJE, SI JE TREBA ČAS VZET… Kaj bo potem Tuna (in ostale seveda), se dobimo v torek?
Marjanca, ti si malo spočij, veš pa da si v naših mislih in me vemo, da smo v tvojih in da tudi če ne bom dva, tri dni pisala, vemo da smo skupaj. Upam, da boš imela brzinski počitek in se nam boš zelo kmalu zopet priključila.
Hema, danes pa na zdravje! Saj bo šlo, ne mislit na to, delaj nekaj, kar brez veze, pospravljaj hišo, likaj, pobožaj dragega pa bo čas hitro minil in kot bi mignil bo jutri.
Zdaj pa delat!
bonaca