Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Ojla,
Tudi jaz imam danes vitaminski dan. Sem pojedla že dve jabolki, sedaj bo na vrsti pomaranča.
Za kosilo bo pa nekaj toplega-zelenjavna juha, potem pa še pečena banana z cimetom-to obožujem. In že bom šla spat. Včeraj pa nisem nič grešila, pridna.
Tudi jaz pijem črno kavo s sladili in na B dan tudi z mlekom. Mislim, da ni pevelik prekršek.
Imejte se. Veselo naprej.
mial
Hojla, punce!
Da vas malo potolažim, tudi jaz sem včeraj grešila. Že drugič. Količinsko nič takega (nekaj srednjega), ampak je bilo (sladko)...Danes mi pa nič ne paše jesti, imam krče, pa po nočni službi sem in sem se pravkar zbudila...ampak bom vseeno jedla vse, kar je na seznamu. Eno pomarančo sem pravkar, riž se pa še kuha.
Drž'mo se!!!:)))
mojcej77
no,jaz tud pijem skoraj belo kavo.namesto mleka dam malce tekoče smetane za kavo,ker je menda boljše to,kot pa mleko.pA SEVEDA POTEM BREZ SLADKORJA.pA GLEDE NA TO,DA JE ŠLO V 8 DNEH 3 KG DOL,JE NAJBRŽ KAR V REDU.PA USPEŠEN SADNI daN.
antaja
mAL me tipkovnica zaj..Se opravičujem
antaja
Mi lahko napišete,kako delate pečene banane z cimetom.Mogoče malo noro vprašanje,jaz jih še nikoli nisem delala.
renata69 http://renata69.moj-album.com/
Meni so boljše pečene v olupku in ko jih olupim, ozipoma počim, potem jih posipam s cimetom in pojem z žličko. Pa še posoda se ne umaže.
Mislim, da ponev namažejo z oljem in gor zapečejo banano prerezano na pol in posipajo s cimetom. Če ni tako, me popravite.
Kyara Kyara,si me spomnila,da sem po tem tvojem receptu že delala.Bodo danes za večerjo.
renata69 http://renata69.moj-album.com/
lačnaaaaaaaa
Se moram malo pohvalit,danes sem pojedla 1banano,1jabolko,1korenček in2pomaranči.Pravkar sem se vrnila z enournega drsanja lačna kot hudič.
gardelin
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Sladki greh