Ločevanje živil 90. dni - 5. del
tudi jaz se pridružujem in čestitam tebi Naja74 in naj se ti izpolnijo vse skrite želje in tudi ta želja čez tri mesece se ti bo uresničila samo veselo naprej in biš čisto fit
takole včeraj lenarila vendar nič grešila celo telovadila sem in danes veselo naprej.tehtala se nisem ker se bom takrat ko bo mimo en mesec.
no zdej grem pa kuhat kosilo za moje najdražje
vam pa tudi želim dober tek in se lepo imejte
papa
-pika
Hojla picike.
Naja, vse najboljše še z moje strani!
No in sem tudi jaz postala grešnica. Pri sorodnikih so bile dva dni koline in jaz v kuhinji. V soboto je bilo v redu, mesa koliko hočeš. Včeraj pa segedin z mesom seveda, v peči pečen krompir, pa jetrca....pa.....ocvirki.... no ja, koliko je šlo, sem se držala, pojedla enih 10 ocvirkoc, mičkeno mesa v zelju, pa ni panike. Danes so pa OH, tako da se ne sekiram.Ker nisem preveč grešila, pa saj sem tudi jaz samo človek.
Danes pa grem veselo naprej. Pojedla sem že 2 pomaranči, za kosilo testenine, zvečer pa tudi, pa košček medene pite, kocka čokolade.
Na sadni dan ne jem nič drugega kot sadje, če pa hočem kaj toplega, pa si skuham sadni čaj in koliko gre vročega popijem. Pa je zadovoljena moja želja po še čim.
Tehtala se pa nisem, se pa počutim lahka, ne pona, nekako več energije, volje.....
Držite se punce! Kar korajžno!
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Dušeno rdeče zelje

Ocvrtki s sirom in salso verde