Uspešno sem prebila vodni dan, brez kakršnihkoli premagovanj, saj sploh ni težko, sva šli vmes v Rustiko, pa nisem imela nič skomin, lepo sem si naročila kavo in vodo. Danes zjutraj mi je vaga pokazala 93 kg, tako da sem se trdno odločila, da bom zanaprej imela dva vodna dneva na mesec, za polno in prazno luno, tako kot je priporočila Kristalka. Skupaj je torej 20 kg minusa, zelo sem srečna, veselim se življenja, veselim se dopusta (prvič po dolgih letih).
Včeraj sva bili s tamalo v Lj. Obe sva uživali v filmu, prvič sva šli v x pand (ali nekaj takega) dvorano, malo drugače kot v Koloseju.
Na enem drugem forumu sem brala, da edino Karitejevo maslo (Loccitan) lahko deloma pomaga pri zmanjševanju obstoječih strij in sem kupila to maslo. Pridno se bom mazala, ker imam ogromno strij, po trebuhu, nogah, celo zgornjem delu rok. Le kako sem se lahko tako zapustila?
A ste kaj brale na drugem forumu o kapsulah Natur Slim od Medexa (100 %naravni izdelek, dodatek k prehrani), kaj menite ve o tem? Tam se večina zelo pohvali z rezultati.
ann