Hojla punce!
Jaz pa danes nisem nič pridna,kot bi se hotela najest za naslednja dva dni.Me res kriza daje,ampak upam,da se bom pobrala,ne upam,ampak vem da se bom.Eh ti grehi,en mesec pridna,potem pa hočem vse za nazaj in naprej nadoknadit.
Kalinka,pozdravljena!Juha se pije samo na b dan po kosilu,pa še takrat ti ni treba,če ti ne paše.
namesto torte lahko tudi palačinke,kar tri si lahko privoščiš,ali pa tri kose katerega koli peciva,piškoti,ki pa so bolj majhni pa jih lahko kakšnih pet ali pa šest.Lahko tudi sladoled,tri kepice ali pa čokolešnik,carski praženec,karkoli kar je sladko.Lahko tudi kos kruha z marmelado ali viki kremo.
Pa kar vprašaj,kar te zanima.Strinjam se s tabo glede zasvojenosti z forumom.Res te hitro not potegne.
Memmy,kako že piše v rinini knjižici:če se pregrešite,nadaljujte z dnevom,ki je na vrsti.no,torej imej danes normalno oh dan in ker si od včerajšnjega dneva sita kot boben,ti predlagam,da si skuhaš polento,zraven pa ješ kislo zelje.No verjetno sem z predlogom mal pozna,vendar vseeno,to je dovolj lahka hrana,bolje kot pa kakšne testenine ali pica.
Velika grašnica vas pozdravlja!

Lep dan vam želi Marjetka cvetka!