Vegetarijanska kosila

stročji fižol s korenčkom v omaki, polenta, kokosova pita z jabolki buča
kuhan rjav riž, leča s curryem, pečena hokaido buča in solata iz endivje. Za večerjo pa kuhani kostanji :) dobravibra
Tale rubrika je malček zastala. Pa morda en skromen prispevek današnjega kosila še z moje strani: domači skutno-špinačni njoki s kislim zeljem in parmezanom ajdova kaša z jabolki in medom ernikamoja
Jutri: Quinoa s papriko. Tarja83

No, danes je bilo pri meni brezmesno koslio, pa še to v dveh delih, vmes pa klepet z eno kulinaričarko v živo.

Koruzna juha, stročji fižol in krompir, zabeljena s smetano.

rimljanka - zasebno mnenje
Restan krompir, sojini polpeti, solata. Tarja83
Kaj je: restan krompir? (pražen krompir?) krompirjev zos? on seveda njami bučke s sirom, ki jih tolikorat vidim pri vas za kosilo? No, če je kdo pri volji za odgovor...:) lp terakota

terakota, restan je pražen, ja.... zos jer omaka..... bučke pa so tule: http://www.kulinarika.net/recept/zelenjavne_jedi/Njami_bucke_s_sirom-4026.html

rimljanka - zasebno mnenje
Včeraj: Stročji fižol s krompirjem in čebulo, jabolčni kompot Danes: Vegi golaž s sojinimi koščki, krompirjevi svaljki, radič v solati ajda66
danes: ričed brez mesa, palačinke jutri sladko zelje v omaki, pražen krompir, bučne polpete buča Sporočilo je spremenil(a) buča dne 10.dec 2009 08:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti