Vegetarijanska kosila

Jaz sem danes za kosilo jedla: korenčkovo-grahovo juho, ajdovo kašo s kislim zeljem in mešano solato:) NJAM NJAM:)) l e a
l e a je napisal/a:
Jaz sem danes za kosilo jedla: korenčkovo-grahovo juho, ajdovo kašo s kislim zeljem in mešano solato:) NJAM NJAM:)) l e a
Lea, lahko zvem kako pripraviš ajdovo kašo z zeljem? lp terakota
Polnjene paprike z zelenjavo in rižem, pire krompir, solata. Tarja83
ajdova kaša z jurčki in smetano, zelena solata s krompirjem buča
Ocvrti kaneloni z ohrovtom in sirom, pražen krompir, radič s krompirjem ajda66 Sporočilo je spremenil(a) ajda66 dne 20.nov 2009 09:09
njoki iz krompirja in hokaido buče s smetanovo omako z bučkami, porom in parmezanom, zeleni radič
Kaj ste postali vsi vegetarjanci decembra mesojedi ? Jota, pohani dežniki še zadnja vrečka iz skrinje in radič s fižolom. banana130
Krompirjeva solata, pecen oslic Tarja83
No, po dolgem času se tudi jaz oglašam. ned: seitan s kurkumo, začinjen krompir, pečen v pečici, polnjeni šampinjoni, rukola v solati pon: pomfri, mariniran tofu (olivno olje, česen, sol, poper, začimbe za perutnino) tor: matevž, kislo zelje sre: krompirjev golaž čet: novoletna večerja: predjed - brokolijeva juha, glavna jed - kuhan krompir, kuhan brokoli, tofu s sirom in peteršiljeva omaka. Ula26
Ječmenka, pohan sir, francoska solata. LP ! banana130

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti