Vegetarijanska kosila

nič ne skrbi sem zelo odprtega duha in precej hitro berem...:)) sicer je bil pa opis tako simpatičen, natančen in berljiv (ter vodljiv:), da sem jih enkrat že skuhala, tele rezance z makom... (v mislih seveda, res je šlo hitro, ampak sem zmogla...:) če bodo "v živo" tako dobri kot so bili v mislih seveda sporočim. (se takoj pohvalim...:) najlepša ti hvala in lep dan. hruškabanana
zelenjavna kremna juha, ene take zvezdice iz hokaido buče iz Kalčka, pire krompir, solata, čokoladna torta
ajdova kaša z gobami, popečena zelenjava, solata s fižolom
Guacamole Fižolova enolončnica z domačimi širokimi rezanci Sirov burek lp Vesna

No Veri, če se ti da še pisat pa povej še to okoli rib.

Danes pri nas - čičerika s papriko in solata iz kumar, za desert pa čokoladni puding s smetano,

včeraj- sataraš in krompirjeva solata z jajci,

torek pa narastek iz rezancev s skuto te hruškov kompot 

katti
Danes paradižnikova juhca, grisini in sladkarije. hehe, kati, saj napisano mava že, tak da to ni problem, samo najt moram, v kiri folder sva zadevo spravila (to je malo večji problem) - ko najdem, prekopiram. Veri
Aha, sem mislna, da imaš "pr rok". To ti pa verjamem, hitro se kam založi, še posebno ob dojenčku. katti
paradižnikova juha, špinača, riž, postrv, solata
Včeraj: dateljni polnjeni z gorgonzolo, rižota iz jurčkov, motovilec s fižolom, orehova rolada s kislo smetano in sladoledom. Danes: Široki (domači) rezanci v smetanovi omaki s šanpinjoni in zazlična sladkarija, jutri pa kuha tašča in po mojem bo juha, par vrst prilog, (pečen krompirček, riž z grahom, testenine z drobzinicami), sojini polpeti, mešana solata, in kapučino torta. lp Vesna
porova juha z ajdovo kašo, lazanja z zelenjavo in gobami, zeljnata solata s fižolom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti