Vegetarijanska kosila

Jutri bo pa pečen riž z rakci in jajcem, pa soparjena ali povokana zelenjava zraven. Pa browniji in sladoledi: danes sem naredila malinove plastovite lučke in jagodni sladoled, zdaj se bom spravila pa še čokoladnega, če bo prostor v zmrzovalniku pa še kakega... Not so pa že od prej: limetin, mandarinin, bananin-toffee, hruškov-jogurt in pomarančni. Veri
Zelenjavna mineštra. Čebulni kruh. lidka
Enolončnica iz boba in zelenjave, skutina sladica in kompot. Pesnica
spomladanski zavitki, sojina omaka, paradižnikova omaka s peperončinom, zelenjavni riž z rakci lp dome

Jaz sem pa včeraj naredila namaz iz praženih bučnic in ovsenih kosmičev, z ovčjim sirom... Pa čebulni kruh...

Pa regrat s krompirjem

lidka

Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 20. mar 2007 10:14:34
Danes peas Pulao Iriž na nek indijski način, jutri pa gremo v mehiško. Z zakasnitvijo, ker smo prejšnji teden zaradi bolezni v ansamblu odpovedali. lp Vesna
včeraj mlečni riž s kompotom. Pa čokoladni parfe sem naredila. Veri
Veri imaš srečo, da nismo sosedje, ker bi drugače imela skoz mojega moža na obisku zaradi sladoledov mislim. jade

Nek zavitek iz kor ala krompiruša s krompirjem. Navdahnjen z indijskimi začimbami, kar je izpadlo zelo dobro. Regrat v solati.

Za zvečer je mlečni riž. 

(Bo moj mož sam doma, jaz pridem šele pozno zvečer, imam randi, ha, ha). 

lidka
Včeraj je bila pisana fritata iz zelene in rdeče paprike in vijoličastega krompirja - seveda še jajca, začimbe in sir. Zraven pa velika skleda regrata s krompirjem, jajci, bučnim oljem in jabolčnim kisom (vse domače, njami:) Zvečre sem naredila še domače kremšnite z domačim listnatim testom (prvič v življenju). Danes bo pa meso, mami je prinesla pečenega kozlička... Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti