Vegetarijanska kosila

Jutri bojo; testenine s paradižnikovo omako. Parmezan??? Karamelni puding z rozinami. lidka
fižolova juha in solata iz rukole, fižola in parmezana, potem pa nemastni vaflji, da sprobam vaflomat za na morje in to, ali se da delat nemastne variante (se da!:), torej vaflji s sladoledom (pomarančni, jagodni, brusnični, mandarinin, limetin, malinov, bananin s karamelo, čokoladnega pa šparam za ledene kave:) Veri

Veri, kakšno nemastno varianto vafljev si naredila? Tudi mene zanima ta opcija. Imaš kakšen recept?

Hvala. 

Julija
Tortilje polnjene z mehiškim fižolom in zelenjavo, gratinirane v pečici. lp Vesna
Riž z naribano bučko in korenejm. Polpeti iz ajdove kaše in bučko. Ostanek karamelne kreme... Solata bo pa po navdihu... lidka
julya, vaflje sem naredila kar z maso kot za ameriške palačinke: moka, pecilni, ščepec soli, mleko in jajce. Se je super speklo. Veri

Veri je napisal/a:
julya, vaflje sem naredila kar z maso kot za ameriške palačinke: moka, pecilni, ščepec soli, mleko in jajce. Se je super speklo. Veri

Veri, hvala. 

Julija

Včeraj: sirov burek z zeleno solato (naj bi bil še z bučkami, ki pa so ostale v posodi zraven)

Danes: palak baingan aur čana (zelenjava s čičerko), opečeni pirini kruhki.

Jutri: se bom pa kar kam povabila. 

Loni Makaroni
Danes bo pa vok z rakci in bučkami in čilijem, za čez pa prekmurska gibanica. in pa eni pomarančni kruhki. Veri
Prekmurska gibanica super uspela, pride kdo probat? je še topla:) Ker je zadeva kar konkretna, sem šla računat in ma čez 4 kile... Midva sva pa dva, hehe, no, bomo že nekam dali, če pa se kdo tod potika, pa vabljeni na gibanico Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti