Vegetarijanska kosila

A nič indijskega? Sem ravno kopirala nekaj receptov iz ene hrvaške izdaje. Loni Makaroni
Ogromna skleda regrata s toplim krompirjem in jajčko Marna
Regrat, regrat, regrat... Včeraj pohan sir danes nekaj z rižem in zelenjavo andreja č.
V zadnjih dneh je bilo za kosilo: - lečin golaž, pire krompir, regrat - riževi rezanci z zelenjavo po kitajsko - paradižnikova juha s koruzo, regrat s krompirjem in jajci - grahova juha, ocvrta cvetača s sezamom, dušene bučke, solata - fižolova juha, sirovi štruklji Vanilija
Kalcone s skuto, regrat. Loni Makaroni
Pri meni: nedelja: zvitki iz jajčevcev v omaki, regrat v solati ponedeljek: juha iz vrečke, veliiiika skleda solate iz motovilca, tunine, avokada in parmezana danes še ne vem maja
slivovi cmoki pri "tašči" - njami, na to me vedno dobijo:) Veri
Aja, sem pa skuhala zelenjavno juhico z gobami, da ne boste rekle, da nisem čisto nič naredila. Mi je zapasala, pa sem jo naredila in sva jo zmazala cel lonec - kar sem mislila, da bo za 2x... no, še boljše, lahko jutri spet kaj čaram:) In pa spekla in okrasila torto medvedka za najinega nečaka (no, v bistvu bolj za mamico, ker nečak še ne je druge hrane, ma komaj 2 meseca). Veri
Pri nas je bila danes tud zelenjavna juha z gobmi, pa za vsakega še po en marelični cmok. katti
Danes ni bilo ravno brezmesno, ampak sem od telečje obare pojedla samo juhico z zelenjavo zraven so bili koruzni žganci in solata iz regrata in kitajskega zelja andreja č.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti