Vegetarijanska kosila

Nedelja- rižota z morskimi sadeži, kupa; ponedeljek- pohan sir, regrat, pire krompir; torek- riž s sirom, blitva, mešana solata; jutri- zelenjavna juha, zelenjava s krompirjem na ponvi in solata- mogoče regrat ali ena zelena (?). katti
rezanci s skuto, jabolčna čežana s smetano lp dome

torek: zelenjavna rižota, rdeča pesa

sreda: zelenjavna pizza, zelena solata+radič

JORDI
Ponedeljek: različne solate, zraven pa polnozrnate žemljice in sirove štručke torek: čana raita (čičerika pač....) sreda: pečene gobice s kislo smetano in domači bagelsi lp Vesna

Reca je napisal/a:
Ponedeljek: različne solate, zraven pa polnozrnate žemljice in sirove štručke torek: čana raita (čičerika pač....) sreda: pečene gobice s kislo smetano in domači bagelsi lp Vesna

Jaz bi se kar k tebi abonirala na kosila, čeprav nisem vegetarijanka. 

Julija
zelenjavna juha, krompir z rukolo lp dome
polnozrnata čabata z mehiško obarvanim nadevom (tuna, koruza, fižol, sir), regrat z domačih hribov. Loni Makaroni
široki rezanci v omaki iz blitve, šampinjonov, smetane in sira lp dome
Včeraj: pečen sir na žaru na posteljici iz kalčkov, bagelsi danes: alu kofta (ocvrte zelenjavne kroglice v paradižnikovi omaki-indijska varianta), sladlači smo se včeraj in se bomo danes z baklavami. Če moja dva bolnika ne bosta jedla, se bova mastili s sestrično kar sami. lp Vesna
ne boste verjele, spet delam burek:) Jutri sva cel dan zdoma in je to tako praktična hrana za sabo... Pa še dober je, pa še svežo domačo skuto sem dobila... Samo da tokrat zvit v polžka:) - prejšnji je bil v okorglem pekaču jade, kje si? prideš na burek? Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti