Vegetarijanska kosila

Midva sva pa otroka zjutraj peljala z mestnim avtobusom ( kar je cel žur zanjo!!!, pa še ritko ji trese; tko pravi...) in smo nakupili za kosilo. ( kupila sem tudi bel kruzni zdrob, ko ste glih zadnjič nekje debatirale...)

Pire krompir in špinača v omaki. Za sladico pa višnjeva torta, premera 16 cm, ker drugače nam bojo torte iz ušes gledale...

lidka
Rdeča leča z jurčki in polnozrnate makovke. lp Vesna
danes pica, pohane sardelice in morski golob in mešana solata (zelena solata, motovilec, rumena in rdeča paprika in paradižnik) z jogurtovim zeliščnim prelivom (jogurt, majoneza, svež petršilj in rožmarin in še suhe začimbe), njami:) Veri
Pečen krompirček, sojini polpeti, široki rezanci z drobtinicami mešana solata (to je pripravila tašča), za sladico pa smo imeli moj izdelek in sicer kavno-čokoladno torto. lp Vesna
zloženka iz krompirja in blitve, gratinirana s parmezanom in bešamelom, solata (mladi radič, vitlof, rukola), tiramisu
včeraj pohane malancane in gobice kuhan krompir-kosi solata-kitajsko zelje z radičem sladoled andreja č.
včeraj bukatini s paradižnikovo omako, kokosovi in lešnikovi makroni za čez, pa še limetin sladoled sem naredila danes sirov burek, verjetno vroča čokolada za čez jutri brokolijev narastek v sredo jagodni cmoki Veri
paradižnikova juha, solata (radič, zelena solata, čičerika, korenje, sir), pirin kruh
Urad dal s pikantnim jogurtom in za sladico jabolčni zavitek. Smešna kombinacija tole, indijska juha in zavitek naših severnih sosedov. Ampak dobro pa je , dobro. lp Vesna
včeraj kremna juha iz steblov brokolija , cvetače in kitajskega zelja z žlico kisle smetane solata- motovilec , radič in kitajsko zelje danes njoki z zelenjavno omako in solata andreja č.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti