Vegetarijanska kosila

Zelenjavna juha z domačo ribano kašo, vegi segedin (s "sojinim mesom"), pražen krompir.

cobiss

Italianska solata(bel fižol, pesto, mocarela, paradižnik).

Vesnuska

Jajčna omleta s porom in dimljenim sirom, ržen kruh, paradižnikova solata s čebulo.

cobiss

Danes za večerjo: mlad pečen krompir, paradižnik in mocarela, za posladek pa krema z borovnicami na listnatem testu.

aby

Falafel v roli

shaania25, kopiram 

slovinkita
Pečen kifeljčar in stročji fižol v solati danes Jajca na oko, koruzni kruh in pečene paprike s feto jutri Avena

Bučkina zunka (lauki zunka), tofu jalfrezi, chapati ... malce sem sicer pretirala s chilijem

Uspela sem celo eno skromno slicko s telefonom naredit... preden smo vse pojedli.

shaania25

danes: polenta z gobami in sirom,gratinirana v pečici,zelena solata

jutri:polnozrnati špageti z zelenjavno omako,zelena solata

linolina

Danes bo roštilj na vikendu: popečena maslena polenta s sirom na vrhu, vzelenjavni ražnjiči, popečen dimljeni tofu, skleda solate in domači kruh.

shaania25

Mediteranska solata(paradižnik, koruza, kumare, olive, mocarela) in popečen tofu.

Vesnuska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti