Zelenjavna juha z domačo ribano kašo, vegi segedin (s "sojinim mesom"), pražen krompir.
cobiss
Zdrava orehova potica
Zelenjavna juha z domačo ribano kašo, vegi segedin (s "sojinim mesom"), pražen krompir.
cobissItalianska solata(bel fižol, pesto, mocarela, paradižnik).
VesnuskaJajčna omleta s porom in dimljenim sirom, ržen kruh, paradižnikova solata s čebulo.
cobissDanes za večerjo: mlad pečen krompir, paradižnik in mocarela, za posladek pa krema z borovnicami na listnatem testu.
Falafel v roli
shaania25, kopiram ![]()
Bučkina zunka (lauki zunka), tofu jalfrezi, chapati ... malce sem sicer pretirala s chilijem![]()
Uspela sem celo eno skromno slicko s telefonom naredit... preden smo vse pojedli. ![]()

danes: polenta z gobami in sirom,gratinirana v pečici,zelena solata
jutri:polnozrnati špageti z zelenjavno omako,zelena solata
linolinaDanes bo roštilj na vikendu: popečena maslena polenta s sirom na vrhu, vzelenjavni ražnjiči, popečen dimljeni tofu, skleda solate in domači kruh.
shaania25Mediteranska solata(paradižnik, koruza, kumare, olive, mocarela) in popečen tofu.
VesnuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Rogljič Croque Madame