10. jun 2010 12:50
Eh, sem pozabila, da je najin račko šel rakom žvižgat in ne morem do tabele kosil
10. jun 2010 12:50
Eh, sem pozabila, da je najin račko šel rakom žvižgat in ne morem do tabele kosil
10. jun 2010 13:11
Veri, kako se naredijo ti tvoji makadamijevi vaflji? Me zelo firbca,...Poleg tega me tudi firbca koliko vrst sladoleda imaš v zamrzovalniku![]()
![]()
![]()
10. jun 2010 14:46
Ratatouille, za danes in jutri.
10. jun 2010 16:24
podpiram idejo o vegeterjanskih receptih sama ze 2 leti ne jem mesa bom mogoce tudi sama prispevala kaksno idejo isaili
10. jun 2010 17:45
škoda samo da se debata tukaj nikoli ne razvije do te mere kot na ''nevege'' oddelku
10. jun 2010 21:27
Mene pa zanima zakaj te svoje jedilnike malo ne poslikate in objavite saj jemo tudi z očmi. Tudi jaz zelo veliko kuham brez mesa in mi je zanimivo pogledati kako hrana izgleda . Lep večer vsem. irena66
10. jun 2010 23:14
o irena se strinjam, tvoja pobuda mi je všeč!
11. jun 2010 13:17
Jelenčkova, pridi pogledat;) Kmalu dobim lopatko od sladoledarja, takrat bo šele veselje:) Makadamijevi mafini imajo not kokos in zdrobljene makadamije, sicer so podobni kot navadni (mleko, moka, pecilni, jajca, olje...) Včeraj so bili koprivovi njoki na žajbljevem maslu.
11. jun 2010 13:19
irena, fajn ideja, samo moj odgovor je: zato, ker se navadno mudi, ker smo lačni in predno bi uspela fotkat, že pol pojemo;) Pa tudi ker mam trenutno "tehnične težave" z računalnikom.
11. jun 2010 21:39
| Veri je napisal/a: |
| Eh, sem pozabila, da je najin račko šel rakom žvižgat in ne morem do tabele kosil |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Sendviči iz ajdovih rogljičkov