Tortelini z bučkami in slanino
Shakra, pršice se bodo razmnoževale v vseh naravnih materialih, v bombažu, volni ipd. Vročina jih menda uniči, tako da jaz prevleko iz bombaža in volne mojega sicer 100% latex talalai jogija, 2x na leto (na začetku in proti koncu poletja) obesim na sonce.
No, jaz sem si latex ležišče omislila 2 leti nazaj. Istočasno smo za hčerko kupili običajno vzmetnico. Čeprav sem prej poskusila ležati na tem latexu in čeprav je stal 3x toliko kot hčerkin jogi, spim na njem dosti slabše kot na hčerkinem. Želela sem si trše ležišče, kar pa moje sploh ni. Veliko premehko je. Zdaj ko si omenila, da je hladen... tudi to je res. Plus še ena slabost: kljub mojim malce več kot 50 kg se je po 2 letih na latex ležišču že naredila luknja, ki me je motila pri spanju in sem ga morala že obrniti. Potenja nisem ravno zaznala.
Moje izkušnje so slabe. Naslednji nakup (ki bo kmalu) bo zagotovo običajna vzmetnica. LP
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )