član od 200415860 sporočil
Ne gre za časopisne članke, ampak za plačane oglase, pri tej margeriti, kar je zelo zelo velika razlika. In je seveda vse skupaj en sam nateg, ala čang šlang ali kaj podobnega. Saj če bi bilo kaj resnice na tem, bi to vsi kupovali že brez reklame. Kot pravi Marjetka Cvetka, na take štose pametni že dolgo ne padajo več. Če kaj verjamem, je morda to, da zaradi sestavin preparata začneš izgubljati na teži zgolj zaradi pospešenega izločanja tekočine iz telesa, maščobne naslage, ki jih je najtežje spraviti dol, pa ostanejo. Kajti nabiranje maščob v telesu se da preprečiti zgolj tako, da se v času, ko kg še ni preveč, pred hrano, ki vsebuje veliko maščob (prekajeno, zaseka, cvrtje, sladkarije in podobno) zaužijejo ene tablete. En moj kolega to počne, ampak še to samo občasno, ker se tablete dobijo samo na recept in so peklensko drage (gre namreč za zdravilo, ki pri določenih bolnikih za 40 odstokov znižuje zadrževanje maščob v telesu na ta način, da pospeši njihovo presnovo. Kako močne so, priča dejstvo, da jih meni, ki so mi maščobe v krvi povzročile vnetje trebušne slinavke, niso predpisali, ampka nekaj veliko, veliko blažjega).
Torej, dekleta ne nasedajte ceneni reklami. Pa saj nam zdrava pamet govori, da čudežev ni. Lepo počasi in vztrajno, pa bo uspeh tu. No, takšno je vsaj moje prepričanje, lahko pa da se motim. Mamamia
mamamia