Pozdravljeni!
Zanima me, ali ko ve, kje bi se dalo kupiti sadike te rastline ter ali bi v Sloveniji sploh uspeval? Morda kdo rastlino že vzgaja doma?
Pozdrav vsem, Urša
urssula
Pozdravljeni!
Zanima me, ali ko ve, kje bi se dalo kupiti sadike te rastline ter ali bi v Sloveniji sploh uspeval? Morda kdo rastlino že vzgaja doma?
Pozdrav vsem, Urša
urssula
Ja, tale članek v jani je res referenca, ni kaj.
ursaboni, malo manj vneto in zagreto, pa bo.
mamamia
ursaboni, pa kar danes, ko si se vpisala, si tako zagreta, le kaj je za to tvojo zagretostjo? Kot se vidi iz po enega tvojega stavka v vsakem zapisu, imaš v ozadju trženje. Ne se hecat, takole ne bo šlo.
In samo mimogrede, dojke nikakor niso sopomenka seskom pri samicah (pa katerihkoli že). Škoda, da se tudi število obolenj ledvic pri samicah in seskov pri samcih ne zmanjša. ![]()
Ja, saj mora biti tale stevija čudežna, enako kot maca, obe rasteta naravno (glej si ga no) v višavjih Južne Amerike.
glavni problem stevije je firma monsanto s svojim aspartamom. kdor ve kaj o živilski industriji mu monsanto nikakor ni tuj, predvsem ko se gre za GSO, aspartam ipd..
www.mojalbum.com/naredilaanaOd kod so pa zdaj naenkrat padli sem zraven še GSOji? Pa kaj ima to z aspartamom? Očitno potrebujem razsvetlenje, ali pa gre še za eno svetovno zaroto?
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Piščančja juha s tortelini