Kuhinjski aparat - mesalec in sesekljalnik

spomincica  

član od: 20.8.2005

sporočila: 20

tema odprta - 20. avg 2005 14:36 | ogledi: 1.955 | odgovori: 1

Zivjo!

V kuhinji bi nujno rabila mesalec (za kaksne sokove, case ali pa za sladoled) ter en sesekljalnik ( za arasidovo maslo ali kaj podobenga).

Videla sem, da obstajajo strojcki, ki imajo tako mesalnik kot tudi sesekljalnik.

Ima kdo kaksne iznje z njimi - kateri strojcki so se vam obnesli?

En tak strojcek sem nasla tule:

http://www.gorenje.si/7246

spomincica

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

20. avg 2005 17:24

Prav tegale sem si jaz nabavila pred kratkim. Kupila sem ga pri sosedu - tehnična trgovina v Črnučah. V akciji je stal 19.990 SIT, sicer je pa njihova cena tam nekje okrog 28.000 SIT. Sem zelo zadovoljna z njegovim delovanjem. Predvsem je zelo močan, mimogrede ti vse seseklja in zmeša, poleg tega pa je delovanje relativno tiho. Ima tudi malo morje dodatkov. Od ožemalnika, juicerja, posebnega nastavka za stepanje in gnetenje ipd. Ta multipraktik obstaja v dveh variantah, razlika je v barvi ohišja in dvojnem nožu za sekljanje. Eden je bel, tega imam jaz, drugi pa je srebrne barve. Ta drugi ima dvojni nož. Pred tem sem imela enega starega Brauna (več kot 20 let) in moram reči, da ga prav nič ne pogrešam, saj je bil v primerjavi s tem novim kot tank. Torej spomincica, priporočam nakup. Veliko muzike za malo denarja bi rekli včasih. LP Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti