Živjo!
Na vrtu me čaka kar nekaj rdeče pese in to nameravam vložiti. Ker pa bom to počela prvič, vas prosim za pomoč. Kako jo vlagate ve/vi? Hvala za vse nasvete in lep pozdrav!
Mikica
Živjo!
Na vrtu me čaka kar nekaj rdeče pese in to nameravam vložiti. Ker pa bom to počela prvič, vas prosim za pomoč. Kako jo vlagate ve/vi? Hvala za vse nasvete in lep pozdrav!
Mikica
Spištovani vsi,ki kdaj koli kaj napišete.
Nisem ravno čisto mlada,pa mi vedno pridr kulinarika prav.Pred tremi tedni sem ulagala rdečom peso in ,ker to ne delam vsaki dan sem pobrskala in prebrala po vaših receptov in potem sem se odločila.
Skuhala peso ne preveč,vročo olupila ,zrezala na 3mm,zalila z mešanico 3dcl vinskega kisa,7dcl vode,2ž cukra , 2 ž soli .To vse skupaj se lepo stopi ,zliješ v posodi,čez naribano peso,pustiš nekaj časa ,da se malo napoji,nič ne mešaj , je v tekočini,ker drugače se ti pesa zdrobi,polni v kozarce da je tudi v kozarcih tekočina ,zapri.Daj v lonec - pastelizator in ( 90 stopinj čas ,20 minut)
Takole bi ocenila vedno sem vložila dobro letos ,pa je še posebno dobra.
Najraje pa posejem peso ,ki je izjemno temne barve to je pesa bikor.Je res ina med boljšimi vrste pese
zame seveda.
Vsem en vroč poletni pozdrav
anicadUf, koliko dopustniške energije sem vložil v zgornji zapis. Pa tudi na dopustu morajo možgani malo migat in tak prispevek pride zelo prav.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Panakota z belo čokolado in penino